Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan (53) je za rođendan dobio tortu u obliku praseta: Čak se i njegova uzrečica tu našla

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan je poljoprivrednik i otud baš ovakva torta

  • 1
Dragan Jovanović, Topola, rakija, šajkača Foto: RINA

Dragan Jovanović iz sela Zagorica kod Topole za sebe kaže da je seljak i to sa ponosom. On je pre nekoliko dana proslavio svoj 53. rođendan, a njegovi najbliži su mu poklonili nesvakidašnju tortu u obliku praseta.

"Dragan je poljoprivrednik, da kažemo stočar jer se uglavnom bavi uzgojem domaćih životinja. Dominiraju svinje koje on i prerađuje tako da kod njega na imanju možete uživati u mirisima i ukusima domaće hrane, tu se ne zna šta je od čega ukusnije, jer taj čovek sve radi s ljubavlju, on uživa u tome i uspeh je zagarantovan“, kaže za Toppress Draganov prijatelj.

Torta u obliku praseta bila je pravo iznenađenje za njegov rođendan, ali je s obzirom na posao koji radi sasvim opravdana. Međutim, natpis uz tortu "potrefilo se" ima posebno tumačenje.

"Dragan ima uzrečicu "potrefilo se" i to možete videti kod njega na Fejsbuk profilu svaki put kada postavi neku objavu u kojoj promoviše svoje suhomesnate proizvode. Ta njegova uzrečica je toliko česta da smo i mi njegovi prijatelji i pratioci na društvenim mrežama počeli da je izgovaramo i da ga pominjemo kada nam praseće pečenje uspe kao i njemu“, pričaju Draganovi prijatelji.

Dragan je inače veoma često prisutan u medijima i u svom kraju važi za jednog uglednog domaćina. Koliko ga ljudi vole i poštuju dokaz je nekoliko desetina gostiju na proslavi rođendana i više stotina čestitki. Prelepu tortu je inače pripremila Jasna Stojadinović iz Kloke.

(Telegraf.rs)

Video: Milićev "trik" sa balonima za 71. rođendan nasmejao je sve na društvenim mrežama!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beji

    17. januar 2024 | 08:13

    Svaka čast, vidi se da je čovek domaćin. Da je više ovakvih ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA