Deka Radomir nestao kod Kruševca: Porodica moli za pomoć, poslednji trag pronađen na ovom mestu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 0652001531

Radomir Petković (79) nestao je 15. januara u Kukljinu kod Kruševca, a kako za Telegraf.rs kaže njegova unuka Vanja, poslednji trag pronađen je na putu ka ovom gradu.

- Nestao je oko 21 sat. Na teren je izašao i pas tragač, ali je trag izgubljen u selu na putu ka Kruševcu. Nema funkcionalnih kamera u selu, policija je danas proverila - objašnjava Vanja.

Ona dodaje da je Radomir dementan i da se ranije dešavalo da ode od kuće, ali se uvek vraćao u roku od sat vremena.

- Uglavnom je baba išla sa njim da prošetaju, i jednom je otišao sam, ali se vratio, to je trajalo sat i po - kaže ona i dodaje da na svu sreću pas tragač nije nanjušio trag na putu koji vodi ka reci.

Radomir je na sebi imao papuče za po napolju i crveni prsluk.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 0652001531.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    17. januar 2024 | 16:41

    Teška je to muka. Ko nije osetio na svojoj koži nikada neće shvatiti dementne niti one koji imaju blisku dementnu osobu. Dragi deda,jasna mi je njegova muka,hladno je,ništa nije kriv a sve mu je kao gumicom izbrisano,njegovima znam dobro kako je,a ni oni nisu krivi,deset sekundi je dovoljno da napravi nešto. Isplakah se a i znam zašto. Daće Bog da ga ponovo ušuškaju u njegovom domu

  • Поаро

    17. januar 2024 | 16:29

    Деда Радомире немој зајебавати врати се кући унука се секира.Сад си нашао да се играш жмурке по овој зими???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA