Vreme čitanja: oko 1 min.

Traže se Nataša i Dragan Mirković! Ako se ovako zovete, možete dobiti karte za Abu Dabi skoro za DŽ

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Licitacija je objavljena u grupi Budi Human - Humanitarne licitacije i početna cena karata je 4.000 dinara, a novac ide u humanitarne svrhe

  • 0
Avio karte avionske karte Foto: Shutterstock

Traže se Nataša i Dragan Mirković! Ovako počinje nesvakidašnja objava na Fejsbuk grupi Budi human - Humanitarne licitacije. Par sa ovim imenom zbog obaveza ne može da iskoristi avionske karte za Abu Dabi i sada traži ljude istog imena kojima bi svoje karte mogli da proslede.

Pokrenuta je humanitarna licitacija, a početna cena karata je 4.000 dinara. Nijedna Nataša i Dragan Mirković još se nisu javili.

"Dragi moji, zbog poslovnih obaveza nažalost ni suprug ni ja nismo u mogućnosti da odemo na šest meseci ranije rezervisano putovanje iz Beograda za Abu Dabi.Nadam se da ćete mi pomoći da pronađem nekoga sa našim imenim i prezimenom ko će rado licitirati. Ukoliko vam je potrebna još neka informacija, pišite u komentare. Uplata za korisnika po izboru licitatora. Kraj licitacije je 23. februar do 22 uveče", navodi se u objavi.

Polazak je 3. marta u 17.50 sati, a povratak 7. marta u 14 sati.

Ako se ovako zovete, razmislite. Neplanirana putovanja često su i najlepša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA