≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 25. februar 2024. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Komentari

  • S

    25. februar 2024 | 10:57

    Decembarski i januarski racuni su ogromni, ko ce za to da odgovara. Eps? Necemo ih platiti, dajte cifru ljudi koji su ulozili zalbe na te racune. U Novom Sadu, Vrbasu... korisnici opljačkani pod izgovorom da su im hakeri upali u sistem. Ovoj lazi, prigovora nema.

  • alex 06

    25. februar 2024 | 00:57

    Zamisli molim te neki bi da EU vrši istragu o ozborima u našoj zemlji , nije to, nego oni bi voleli da nam EU pravi vladu , vlast i da sve to bude kako drugi oće , a mi ko da smo glupi samo da gledamo…

  • alex 06

    25. februar 2024 | 00:38

    Kaže za obnovu Ukrajine trebaće 500 milijardi$, a niko ne pita, da li će Ukrajina uopšte postojati ..

  • Слађана Точиловац Шаљић

    25. februar 2024 | 00:32

    И боље би вам било да будете бољи ученици. Јер ја волим пејзаже љубави, а не поља деструкције. Има један невероватно леп филм Питера Гринавеја. Pillow book. И у њему последње поглавље Књига мртвих. Добро прочитајте поруку главне јунакиње . Некако ми је он остао у мислима из тог периода деструкције над мојом земљом. Заглавио се у том лимбу смрти и насиља. Уз Пети елемент. Па бирајте. Ја нисам лажна београдска елита. Само сам архетип српске жене. Са цветних ливада.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    25. februar 2024 | 00:18

    Српски успех је евидентан и неминован. И заиста јесте резултат политике руководства Србије и председника Србије. Ово је 21 век. И када гледам неке ствари , не могу да не направим паралелу са нашим случајем из 1999. Срби на КиМ трпе насиље већ 25 година. Последњи погром се десио пре тачно 20 година. Сада су пред дефинитивним егзодусом. И подсећају ме ове посете европских званичника Кијеву на одлазак Срба на задушнице порушеним и оскрнављеним гробљима. Да су уведене санкције званичницима НАТО те 1999 године због нелегалне агресије , сада не бисмо имали већ две године агресије РФ на Украјину. И многе друге ситуације у свету. Да су тада уведене санкције њима, не би било овога сада. Јер нема сиве зоне у поштовању Повеље УН и међународног права. Ја сам знала шта чека Украјинце. Није то само порушена и фрасзруктура, хиљаде мртвих и рањених. То су прекинуте обичне животне ствари. Од каријера до љубавних прича. Потпуни пресек животне радости. И то у нашем случају због кога. Због терориста и сепаратиста из ОВК. Које је обучавао Бин Ладен. Замислите парадокс у коме неко даје подршку са неба и са копна онима који су мало касније срушили WTC 11 септембра у Њујорку.ви сте бацали бомбе на мене док сам ја пратила светску кинематографију, читала Аренаса, слушала Систерсе, Џои Дивижн., Калт. Ви сте хранили варваре на ободу цивилизације која је старија од вас хиљаде пута. Као дете сам добила орден СВ Саве. И без обзира на то, увек сам учила о свету и живела по своме. Сада ви учите од мене.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA