Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tuga je ljubav koja nema gde da ode": Mama preminulog Viktora objavila potresan status

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Volimo te do neba i do Boga"

  • 0
Viktor Stanisavljević Foto: Budi human

Mama malenog Viktora Stanisavljevića, koji je preminuo krajem januara od tumora, objavila je potresan status na Instagram nalogu "Viktor pobednik". Kažu da vreme leči sve, ali kada je ovakva bol u pitanju, teško je u to poverovati. 

"Bio si naš ceo svet, naš svaki trenutak. I to “bio” još uvek ne mogu da svarim. Ne želim da pričam samo u prošlom vremenu, a to je jedino što imam. I onda ćutim".

"Ćutim i razmišljam sta bi sada radio, šta bi pričao i smišljao, kako bi me grlio. Gledam snimke kojih ima toliko puno i pokušavam da ponovo osetim bar delić sreće koju smo imali sa tobom. Čujem ti glasić, gledam kako me maziš i srce mi na tren zaigra".

"Taj osećaj brzo prođe i za njim ponovo ostaje velika praznina. Život ide dalje, već je krenuo, a ja se plašim dana kada ljudi više neće pričati o tebi, kada ćeš biti nešto što se “davno dogodilo”.

"Naš sveštenik nam je rekao, koliko god godina da prođe, naše suze će uvek biti sveže. I treba da budu, jer tuga je ljubav koja nema gde da ode.

"Volimo te do neba i do Boga".

Viktor je bolovao od neuroblastoma. Dobio je temperaturu, koja je bila prvi simptom teške bolesti. Ubrzo se stanje pogoršalo. Usledila je i teška dijagnoza - neuroblastom, 4 stepen. Primarni tumor veličine oko 10 centimetara pronađen je u stomaku, dok su metastaze pronađene i u glavi i vratu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by (ne)obična mama (@viktor.pobednik)

(Telegraf.rs)

Video: Helena je danas napunila 8 godina, 4, godine se leči od tumora na mozgu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA