Vreme čitanja: oko 2 min.

Cale moler slavi rođendan predsednika Vučića, stiglo 50 gostiju: "Spremio sam vruću prasetinu i staru rakiju"

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kao razlog za ovakvu odluku Stanislav Tomić navodi da je jedino pod vlašću trenutnog predsednika radio i zaradio kao čovek

  • 20
Stanislav Tomić, Cale moler, rođendan, Ub, Aleksandar Vučić Foto: Rina

Neobična proslava odigrava se u selu Sovljak kod Uba, jer je moler Stanislav Tomić, svima poznat pod nadimkom Cale, odlučio da večeras proslavi ni manje, ni više - već današnji rođendan predsednika Aleksandra Vučića. Pozvao je oko 50 prijatelja i meštana sela, a kao razlog za ovakvu odluku naveo je da je jedino pod vlašću trenutnog predsednika radio i zaradio kao čovek.

- Ja imam malu molersku radnju koja se pored moleraja bavi tesarskim i fasaderskim poslovima, zove se Lena po mojoj unuci od sina, kojeg sam nažalost izgubio, zbog toga me duša boli kada vidim kako našeg predsednika i njegovu decu kojekakvi probisveti vređaju na najgori mogući način. Zbog toga sam odlučio da sazovem moje prijatelje i ne gledam ko je vlast i opozicija, već zovem ljude sa kojima brojim ove božije dane na zemlji. Spremio sam vruću prasetinu i staru rakiju da proslavimo rođendan čoveku zbog čijeg truda i rada, tvrdim, a imam lepih godina, svi oni koji su hteli da rade su mogli da zarade, i ja i moje komšije i moji seljani - rekao je Stanislav za RINU.

Ovaj zanatlija dodaje da se nikada nije bavio politikom i da ljude deli samo na dobre i loše.

- Ovo je moja odluka, ja nisam neki imućan čovek ali za toliko imam, da počastim ljude, kaže Stanislav.

Njegov poziv su prijatelji i komšije rado prihvatili i počastili se u čast predsednikovog rođendana.

Inače, Stanislav u svom selu Sovljak važi za vrednog, poštenog i radnog čoveka.

- Imao je teških trenutaka u životu, ali je ostao vedar čovek, uvek dobronameran i spreman svima da pomogne. Celo selo ga zna kao poštenjačinu i dobričinu. Poziv nas jeste malo iznenadio, ali smo rado došli i lepo se proveli. Svaka čast na ovom potezu - kaže Sreten Božić, meštanin Sovljaka koji u centru sela drži prodavnicu i kafanu.

(Telegraf.rs)

Video: Jovan otkrio nam je tajnu uspeha: Pavlovići prave jednu od najboljih zanatskih slanina u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA