Majke se opet "poklale" oko poklona za 8. mart, jedna profesorka im svima zapušila usta: Pobrkali ste lončiće

Po običaju nastala je žustra rasprava o količini novca koja je potrebna za osmomartovski poklon, a onda je komentar jedne profesorke na sve stavio tačku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milos
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aca

    08. mart 2024 | 09:15

    Moja supruga je učiteljica evo već 30 god.Godinama unazad naglašava roditeljima pre 8 marta da ne želi poklon,ali ne vredi.

  • Kole

    07. mart 2024 | 21:45

    Najlepsi poklon za svaku uciteljicu bi trebalo da bude crtez svakog ucenika sa potpisom najlepsa uspomena i kada slave maturu kada postanu ljudi da ih podseti i pokaze sta su joj nacrtali za poklon za osmi mart ili rodjendan

  • Mira S

    07. mart 2024 | 19:34

    Moja deca su isla u prvi razred o.š.pre 29 godina. Prvi 8.mart. Uciteljica kaze deci da joj ne "kupuju bizuteriju". Samo to. Secam se 1 devojcica je donela soljice za kafu koje joj se nisu svidele pa je trazila da ih zameni. Druga je donela ipak bizuteriju na šta je rekla da joj se ne svidja i da je naglasila da joj se to ne kupuje. Moja deca, blizanci su nosili samo cvece, npr.ciklama i to samo jednu. E onda je dosao kraj IV razreda i prvo je dogovor bio da svaka mama nesto spremi i donese i naravno + poklon za uciteljicu, ne secam se vise sta je bilo, onda je izbilo neko nezadovoljstvo, pa je uciteljica rekla slavlje bez roditelja, samo deca i poklon. Ali dve mame su se "prosvercovale" i bile. Jedna je donela zlatne mindjuse, druga narukvicu zlatnu. Npr. mojoj deci je bilo jako KRIVO zbog privilegija drugih mama! Onda na srecu nisu postojale viber grupe! Uciteljica je i dalje radila. Dosle viber grupe. Onda je jedna mama otkrila u novinama sta je uciteljica trazila za poklon za 8.mart. Naravno uciteljica je demantovala, ali je nazalost usred svega dobila infarkt. Zaista. Dugo je bila na bolovanju a potom otisla u penziju i odselila se iz naseg mesta u kojem je zivela i radila. Inače je bila ODLIČNA uciteljica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA