Vreme čitanja: oko 2 min.

Vesna je majka 9 Jugovića, ovo joj je najveći poklon za praznik: Posle 8 sinova dobila ćerku i ima jaku poruku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon osam sinova, Vesna je dobila ćerkicu i za Telegraf.rs kaže da ovaj 8. mart provode malo drugačije

  • 10
Vesna i Mila Milićević Foto-kolaž: Privatna arhiva

Vesna Milićević poznatija kao "supermama" u septembru je nakon 8 dečaka rodila ćerku, a danas ova mnogobrojna porodica proslavlja osmi mart na specifičan način. Najmlađa članica, Mila, od svakog brata dobila je po cvet.

Vesna navodi da su za nju najveći poklon iskrene čestitke i zagrljaji dece, ali ovog 8. marta dečaci su se potrudili da iznenade i svoju najmlađu sestru. Doneli su joj 8 cvetova i poželeli da bude uspešna, srećna i zdrava, a voljena će sigurno biti pored njih.

- Najveći pokloni su mi njihovi zagrljaji i njihove iskrene želje. Moj najveći poklon su oni, kada ih vidim da se sa poštovanjem ophode prema nežnijem polu. Ove godine su i sestrici darivali po jedan cvet - kaže ona za naš portal.

Vesna dodaje da joj mnogo znači to što je njihovu porodicu upotpunila i jedna devojčica i poručuje: "Zajedno smo jače!"

Ipak, kaže da ne postoje reči kojima bi opisala ponos koji oseća kada pomisli na svakog pojedinačno.

Vesna i Slobodan Milićević sa decom Foto: Privatna arhiva

- Kao majka ponaosna sam na svu svoju decu, a sa Milom smo našu "malu porodicu" učinili srećnijom - dodaje Vesna.

Otkriva nam i da ona i njen muž Slobodan ne planiraju da se zaustave na ovom broju dece, te se nada da će svoju malu vojsku učiniti brojnijom.

- Kada se kaže da su deca najveće bogatstvo, zvuči kao fraza. Ali, moje mišljenje je zaista da su deca najveće blago i ako Bog da bićemo sigurno još "bogatiji" - poručuje "supermama".

Majku "9 Jugovića" svi smatraju heroinom, ali ona tvrdi drugo

Svi prijatelji Vesnu nazivaju "supermamom" i "majkom 9 Jugovića", ali ona je skromna, te sebe ne smatra heroinom, već blagoslovenom ženom. Ovoj majci ništa nije prepreka, a sve svoje napore ulaže da njena deca sutra dele najlepše uspomene jedni sa drugima.

Vesna Milićević Foto: Privatna arhiva

- Sebe ne smatram heroinom, već blagoslovenom od Boga, jer zaista imati zdravu, dobru i poslušnu decu je jedan veliki dar - pojašnjava nam ona.

Sa druge strane, deo uspeha sigurno leži i u podršci među ovim bračnim parom. Razumevanje je ključno, ali i zajedništvo. Tako je tata Slobodan po deveti put posmatrao porođaj svoje žene i bodrio je, a nakon osam sinova i sa dolaskom ćerkice, kako nam priča Vesna, sada je na "sedmom nebu".

- Suprug je i ovoga puta prisustvovao porođaju i naravno njegova podrška mi je značila i olakšala porod. Suprug je i do sada bio preponosan što imamo osam sinova, a sa Milinim rođenjem je na "sedmom nebu" - zaključuje preponosna i presrećna majka za naš portal.

Vesna Milićević Foto: Privatna arhiva

Iako su rodom iz Medveđe, Milićevići već dugo žive u Italiji, te su tamo i rođena sva deca. Najstariji sin Luka rođen je 2005. godine, potom Stefan 2006, pa Đorđe 2008, Aleksa 2010, Nikola 2012, Dušan 2016, Petar 2018, Pavle 2020, a onda i Mila. Ipak, to što žive van svoje domovine ne sprečava ih da gaje tradicionalne vrednosti, a roditelji se trude da nikada ne zaborave odakle potiču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    8. mart 2024 | 19:59

    E toj hrabroj majki ja bih dala nacionalnu penziju a nekim pevaljkama koje su zaradile brdo para pevajući po kafanama i birtijama.

  • Vesa

    8. mart 2024 | 19:51

    Svaka čast Vesna hrabra si žena 👏👏👏👏👏👏🌹

  • Šumadinac kg

    8. mart 2024 | 19:32

    Da su živi zdravi i srećni po 100 godina!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA