Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa Tanjuga verbalno napadnuta tokom izveštavanja sa protesta u Novom Sadu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napad se desio prilikom izveštavanja o protestu građana koji podržavaju Anu Mihaljicu čije je je troje dece oduzeto odlukom nadležnog organa

  • 1
Novi Sad, Centar za socijalni rad, protest, Tanjug Printskrin: Tanjug

Ekipa Tanjuga verbalno je napadnuta danas u dvorištu Centra za socijalni rad u Novom Sadu tokom uključenja u vesti TV Tanjuga u 14 časova.

Napad se desio prilikom izveštavanja o protestu građana koji podržavaju Anu Mihaljicu čije je je troje dece oduzeto odlukom nadležnog organa, a novinarka Tanjuga je navela da je jedna žena ušla u kadar i ometala snimanje televizijskog uključenja, istovremeno govoreći "da će novinari koji lažu videti svoje".

"Imala sam uživo uključenje, žena je stala ispred kamere, pogledala u mikrofon i počela da dobacuje. Kako sam izgovorila prvu rečenicu ona je ušla u kadar, posle druge nisam mogla da nastavim uključenje", objasnila je novinarka Tanjuga.

Ona je dodala da se ženi pridružio jedan muškarac, koji je kasnije davao sugestije šta treba da kaže prilikom izveštavanja.

"Dovela je muškarca koji mi je objašnjavao šta bi trebalo da kažem. Ja sam se sklonila i izašla iz dvorišta i izveštavanje je na tom mestu završeno", rekla je novinarka Tanjuga.

Takođe, navela je i da je ista osoba vređala koleginicu sa "Kurira", kao i fotoreportera ''Kurira''.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Evo u kakvim su uslovma živela deca koju je Centar za socijalni rad u Novom Sadu oduzeo majci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојан

    9. mart 2024 | 06:30

    Нелегално одузето,постоји судска одлука,а Центар неће да поступи по одлуци суда.Правна држава.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA