≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf saznaje: Hospitalizovano dete (13) koje je počinilo krvavi pir u štali kod Vršca

Vreme čitanja: oko 1 min.

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj kada je dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca

  • 11
Hitna pomoć Foto: Marko Jovanović

Dečak (13) koji je sekirom razbio glave jaganjcima, te ih ubio, u saradnji sa policijom i Centrom za socijalni rad u Pančevu, sproveden je u Klinički centar Vojvodine, saznaje Telegraf.rs.

Kako nam je potvrđeno, ovaj jeziv slučaj prijavljen je policiji, a dečak će do daljnjeg biti na ispitivanjima.

Dalju istragu sprovešće Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Podsetimo, u selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj kada je dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru.

Vlasnik P.T. iz Markovca je objavio snimak masakra na mrežama, a nezvanično se saznaje, da je porodicu ovog dečaka u primio da živi u njegovoj staroj kući.

- Dete od 13-14 godina, ušlo je i sekirom ubilo 12 jaganjaca. Sekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci. Veliku štetu nam je napravio. Policija je bila na uviđaju. Uopšte se ne osećam dobro – rekao je čovek u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lona

    12. mart 2024 | 11:46

    Ovo "dete" dozivotno izmestiti iz drustva, sledeci put ce biti ubijeni ljudi.

  • Kira

    12. mart 2024 | 11:41

    Kakvi to demoni, po Vojvodini.. rade. Oni otrovali decu, onaj ubio zenu busilicom, ovo nesto - dete - ovako. Crkva da se oglasi. Drzava moze sta moze. Ovo je za Crkvu. Kojoj god "pripadaju" ovi monstrumi. Neka popovi jednom kazu nesto bitno. Objasnite nam ovo i nemojte se plasiti. Samo nam recite o cemu je ovde rec.

  • ika

    12. mart 2024 | 11:53

    Lecenje obavezno ako nije kasno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA