≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog objave čuvenog stolara Mileta gore društvene mreže: "Ko vidi ovaj kombi neka ga zaustavi i..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodao je da će se kombi kretati na relaciji Sremski Karlovci, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Batajnica, Zemun, Surčin sa okolnim mestima

  • 1
Stolar Mile Foto: Twitter/@StolarMile

Milorad Jurković, poznatiji kao stolar Mile, javnosti u Srbiji poznat je po svojoj humanosti i dobroti. Kako je ranije isticao za sebe radi onoliko koliko mu treba za život, ali je uvek tu da pomogne najugroženijima. I ovoga puta ovaj divan čovek rešio je da nekog usreći. 

On je na svom Fejsbuk profilu objavio sliku kombija, a onda ispod nje napisao da svakog ko vidi ovaj kombi i zaustavi ga očekuje iznenađenje, ali je postojao jedan uslov.

"Sutra ko vidi kombi sa ovom nalepnicom neka ga zaustavi i napravi jednu fotografiju sa vozačem. Za uzvrat dobija od njega lepu nagradu", objasnio je stolar Mile.

Dodao je da će se kombi kretati na relaciji Sremski Karlovci, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Batajnica, Zemun, Surčin sa okolnim mestima.

Da je ovim potezom izazvao oduševljenje kod mnogih svedoči i hiljadu ipo lajkova koje je skupio na svojoj objavi, a neki se pitaju da li će ovaj kombi krenuti i put njihovog kraja.

(Telegraf.rs)

Video: Ima 70 godina i oduševio je sve na društvenim mrežama: Izrađuje predivne igračke od drveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    13. mart 2024 | 10:47

    Gospodine Mile,neka vam Bog da jos vise i zdravlja,srece i dug zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA