≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudar autobusa i automobila na raskrsnici u Leskovcu: Semafori nisu radili

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima građana, semafori na ovoj raskrsnici često ne funkcionišu kako treba, što stvara neprijatnosti i rizike za vozače, pešake i putnike javnog prevoza

  • 0
Automobil crveno svetlo semafor saobraćaj Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

U jednoj od najfrekvetnijih raskrsnica u Leskovcu, ulice Mlinske i Nikole Skobaljića jutros oko 5.30 sati došlo je do sudara između autobusa koji prevozi radnike i automobila, prenosi Jugmedia.rs.

Povređenih, na sreću nema, a kako nam je potvrđeno u  leskovačkoj policiji, pričinjena je manja materijalna šteta. Međutim, stanovnici ovog dela grada javili su nam da semafori ponovo nisu radili.

Prema rečima građana, semafori na ovoj raskrsnici često ne funkcionišu kako treba, što stvara neprijatnosti i rizike za vozače, pešake i putnike javnog prevoza.

“Želimo da uputimo apel nadležnima da na ovoj raskrsnici semafori moraju uvek da rade jer dolazi do čestih udesa, nekad se prolazi i na crveno svetlo. Strahovi ljudi su opravdani kad prolaze ovom raskrsnicom”, rekla je za Jugmediu jedna od meštanki ovih ulica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA