≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađena Cakana: Svi plaču od sreće, bila kod komšije u garaži

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšija ima psa rase kane korso, koji ne voli mačke

  • 5
Lazar i Cakana Foto: Privatna arhiva

Posle četiri dana neizvesnosti, pronađena je maca Cakana, ljubimica devetogodišnjeg Lazara iz Pančeva. Kako je njegova mama objavila na Fejsbuku, Caki, kako joj tepaju, je pronađena kod komšije u garaži.

"Dragi moji dobri ljudi, Cakanu sam našla. Hvala dragom Bogu. Hvala svima koliko vas ima na beskrajnoj podršci, rečima utehe u ovih 4 dana neizvesnosti. Hvala Minji na trudu. Ja sam presrećna. Moje dete je presrećno. Svi plaćeno od sreće. Znala sam da nije pobegla od kuće. Beskrajno vam hvala dragi ljudi", napisala je ona i zahvalila i našem portalu Telegraf.rs na trudu i pomoći posle nestanka ljubimice.

Kako je pojasnila, maca je bila kod zaroblejna kod komšije u garaži. Komšija ima psa rase kane korso, a on ne voli mačke.

Podsetimo, macu su tražili po naselju Topola, ali bezuspešno. Iako voli napolju da boravi, u dvorištu, nikada ranije Cakana nije odlazila ni bežala od kuće. Bila je s decom napolju dok su igrala fudbal, a kako je završila u komšijskoj garaži, samo ona zna, navodi Lazarova mama Mikica.

Kako je ona ranije rekla za Telegraf: "Maca je član porodice. Imamo još dve mace njenu majku i brata, ali nisu kao ona. Ona je posebna, jedinstvena i božanstvena. To je posebna ljubav, bezuslovna. Ogromna".

Dečak je čak celoj školi i svim drugarima razglasio da mu je nestala ljubimica. A ona se sve vreme krila u blizini.

(Telegraf.rs)

Video: Oni su najbolji i najslađi drugari na svetu: Pas i mačka razbili sve predrasude

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA