Vreme čitanja: oko 1 min.

Zabrana za posetioce u delu Kameničkog parka i dalje na snazi

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U subotu će u saradnji sa Mesnom zajednicom Kovilj, biti organizovana velika prolećna akcija uklanjanja grana zalomljenih u oluji

  • 0
čišćenje ulica Foto: Shutterstock

Iz JKP "Gradsko zelenilo" pred početak vikenda podsećaju da je deo Kameničkog parka zatvoren za posetioce zbog klizišta koje je uočeno pre nekoliko dana. Usled pomeranja tla koje je u prethodnom periodu uočeno gornja staza (put) koja vodi ka mostu Slobode nije bezbedna i zatvorena je za posetioce, prenosi RTV.

Izvršen je inspekcijski nadzor i naložena je mera privremenog zatvaranja pomenute staze u parku, radi realizacije istražnih radnji i preuzimanja prioritetnih sanacionih radnji, dok se ne steknu uslovi za kompletnu i potpunu sanaciju.

Na Bulevaru Mihajla Pupina posađeno 550 ruža, nastavljeno lečenje oštećenih stabala

Na Bulevaru Mihajla Pupina, u cvetnu gredicu ispred Interservisa, radnici Gradskog zelenila danas su posadili 550 komada ruža "Blush Pixie“, čije će roze boje dodatno krasiti centar Novog Sada. U Šumadijskoj ulici i Nikolajevskoj porti u toku su radovi na uređenju travnjaka.

U ulicama Stevana Branovačkog, Jovana Boškovića, Jovana Đorđevića, Sonje Marinković, Miroslava Antića, Ilije Vučetića, Mileve Marić, Narodnog fronta, Jiričekovoj, Trgu Ferenca Fehera, Temerinskom putu, Kaćkoj petlji, kao i u stambenom bloku Kneza Miloša - Slobodana Jovanovića - Seljačkih buna i Futoškom parku u toku je košenje trave. Košenje trave nastavljeno je na više lokacija na Petrovaradinskoj tvrđavi.

U Dunavskom parku, Limanskom parku, na Bulevaru Evrope, Temerinskom putu, Bulevaru kneza Miloša se okopava i plevi šiblje. U Kameničkom parku je u toku rekonstrukcija travnjaka i košenje korova, a na Petrovaradinskom keju nastavljeno je plevljenje cveća, kao i radovi na sanaciji oštećenja na stablima u Jevrejskoj, Radničkoj 45 i Žitnom trgu 20.

U subotu će u saradnji sa Mesnom zajednicom Kovilj, biti organizovana velika prolećna akcija uklanjanja grana zalomljenih u oluji, u parkovima i u blizini dečjih igrališta. Takođe, biće izvršeno uklanjanje rastinja koje zaklanja preglednost raskrsnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA