Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zaglavio se na izlazu": Memedović u kvizu ispričao urnebesnu anegdotu o Coletu, vepru od 400 kg

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Onda su na kraju smanjili hranu, ali nije mogla da se nađe prava ženka za takvu gromadu, takvog diva", ispričao je Memedović

  • 1
Jovan Memedović i divlji vepar Foto: Nikola Tomić, Shutterstock

Pitanje kako se još zove vepar za priplod i greška takmičara koji je rekao "prirast" umesto nerast bila je uvod u priču Jovana Memedovića o jednom prilogu koji je snimao u selu kod Vršca. Memedović se nasmejao na grešku takmičara, verovatno se tada prisetivši Coleta.

"Kad smo kod nerasta, moram da vam ispričam jednu kratku priču, neću da vas zamaram i neće to mnogo da traje", počeo je Memedović.

Kako je ispričao, pozvali su ga u jedno selo kod Vršca da snimi nerasta rase durok, koji je bio oko četiri metra dužine i imao oko 300, možda 350 i do 400 kilograma.

"I šta se desilo, oni su ostavili oca da ga hrani i rekli mu stavi mu tri porcije hrrane, a on nije razumeo, pa je stavio tri kofe hrane, dakle mnogo više. A ima obor, cementiran, sa malim otvorom gde izlazi napolje. Pošto je on njega hranio, hranio i prehranio, na kraju on nije više mogao da izađe, zaglavio se na izlazu i onda su morali da ruše da bi on mogao da izađe".

Vepar se zvao Cole.

"Mi smo došli da snimimo Coleta, on je nekako izašao, vidim ja da on ne može na noge, rekao sam kamermanu "snimaj da izmerimo koliko mu treba vremena da se digne na sve četiri". Oko 50 sekundi mu je trebalo da ustane. Izašao je napolje, grandiozan i onda se pojavio problem da ne može ni na jednu ženku da skoči. jer one jadne odmah padaju ispod njega. Onda su na kraju smanjili hranu, ali nije mogla da se nađe prava ženka za takvu gromadu, takvog diva", ispričao je Memedović.

Cole je, jadan, imao tužan kraj, završio je u kobasicama.

(Telegraf.rs)

Video: Joca Memedović daje savete kako da se rashladite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA