Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna koja je u Loznici pronašla novac na bankomatu otkrila za Telegraf: Evo da li se javio vlasnik

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna je pronašla veliku svotu novca na jednom bankomatu u centru Loznice. Ovu vest objavila je na društvenoj mreži "X" sa namerom da dođe do vlasnika uz napomenu da isti želi da vrati

  • 9
Bankomat Foto: Shutterstock

Vesna iz Banje Koviljače koja je pronašla novac na bankomatu u Loznici oglasila se za naš portal i otkrila da li se javio vlasnik novca i kakav je epilog ove priče.

Vesna je pronašla veliku svotu novca na jednom bankomatu u centru Loznice. Ovu vest objavila je na društvenoj mreži "X" sa namerom da dođe do vlasnika uz napomenu da isti želi da vrati.

Sada je za naš portal otrkila da se vlasnik još nije javio, ali da zna šta će dalje sa novcem.

- Ja ne verujem da ću pronaći čoveka, ali sam obavestila banku. Banka me je nakon par sati obavestila da se ne radi o njihovom komitentu ali da će oni po proceduri obavestiti banku čiji je klijent čovek koji je izgubio novac. Njegova banka će ga onda pronaći po broju kartice. Ja sam na slipu videla samo da je u pitanju visa i poslednja četiri broja. Novac će sutra biti vraćen u banku sa čijeg je bankomata uzet. Ja ću zamoliti da mi jave kada se novac vrati čoveku koji ga je izgubio - otkrila je Vesna za naš portal.

Ona još dodaje da smatra da nije učinila ništa vanredno i da bi to svako normalan uradio.

Ona je ovim gestom pokupila mnoge simpatije i pozitivne komentare na mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J. J

    25. mart 2024 | 06:43

    Migrant neki zaboravio da uzme pare koju mu uplaćuju sa zapada 😄. Ne verujem da je neki naš čovek sa bankomati zaboravio da uzme pare

  • Momo

    25. mart 2024 | 00:05

    Svakati cast vesna blago tvojoj dysi I ovog I onog svijeta tako rade savesni I posteni ljudi

  • Mirko

    25. mart 2024 | 08:27

    Ja sam nedavno pored bankomata na betonu našao 1000 dinara, ispao nekom pre mene. Ni na kraj pameti mi nije palo da tražim vlasnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA