≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna iz Loznice na bankomatu pronašla veliku svotu novca: Na mrežama objavila da želi da ga vrati

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne treba nagrada, ne treba mi ništa, samo mu javite da se ne nervira, napisala je Vesna u nadi da će informacija što pre doći do njenog sugrađanina koji je očigledno podizao novac ali ga nije uzeo

  • 5

Lozničanka, koja se na društvenoj mreži "X" potpisuje kao "IzVesna", objavila je da je na bankomatu u ovom gradu pronašla veliku sumu novca uz napomenu da će onom ko ih je zaboravio biti vraćene.

- Čovek na bankomatu u Loznici je zaboravio da uzme novac, lepu svotu. Biće mu vraćeno, kontaktirala sam banku, ali bih volela da sazna pre ponedeljka da se ne ždere ceo vikend. Pa eto ako vam se neko požali, javite mu - napisala je Vesna, na šta je u komentarima odgovorila da joj ne treba nagrada i da samo želi da vlasnik novca sazna da je "novac na sigurnom".

- Ne treba nagrada, ne treba mi ništa, samo mu javite da se ne nervira - napisala je Vesna u nadi da će informacija što pre doći do njenog sugrađanina koji je očigledno podizao novac ali ga nije uzeo.

Ona je ovim gestom pokupila mnoge simpatije i pozitivne komentare.

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    24. mart 2024 | 21:22

    Bankomati su nesto spori zadnjih meseci.AIK banka..cekah pre neki dan 1-2 min ne desava se nista,pa tek onda cujes odbrojavanje.Dugo to traje.

  • Humano

    24. mart 2024 | 20:10

    Neka uplati nekome kome je potreban za lečenje.

  • Ne nerviram se

    24. mart 2024 | 21:17

    To je moj novac! Hvala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA