Vreme čitanja: oko 2 min.

Skinuli mu srpske tablice u Zagrebu, a vozilo izgrebali ključem: Mladi Amerikanac o vandalizmu u Hrvatskoj

K. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je istakao na početku videa da je ovo posledni put da se obraća svojim pratiocima povom ovog incidenta

  • 6
Justsu Reid Prinstkrin: tiktok/justus_reid

Amerikanac Džastus Rid ponovo se svojim pratiocima na društvenoj mreži "tik tok" požalio na incident koji je pre pet dana doživeo u Zagrebu kadfa mu je nepoznata osoba skinula beogradske tablice i izgrebala automobil. 

On je u Zagreb otišao automobilom sa beogradskim registracionim oznakama, a onda je nepoznati počinilac uradio stvar kojom Amerikanac ostao zatečen jer mu se, kako kaže, za osam meseci boravka na Balkanu nikada nije desila slična situacija.

On je istakao na početku videa da je ovo posledni put da se obraća svojim pratiocima povom ovog incidenta. 

- Ovo je sedmi put da pričam o ovome. Ukrali su mi tablicu i izgrebali su mi auto ključem u Zagrebu i to sve zato što moj automobil ima beogradske registracijske tablice. Prvo, želim da se zahvalim svojim pratiocima na podršci. Ljudima u komentarima na mojm prvom videu koji koriste ovu situaciju da opravdaju mržnju želim da poručim da su jednako zli kao i osoba koja je učinila vandalizam, a Srbima koji kažu da se ovo dogodi svima sa beogradskim tablicama ili svim Srbima u Hrvatskoj, varate se - izjavio je Džastus.

On je istakao da je Zagreb prekrasan, ali i upitao da li zaista nekolicina želi da živi u državi gde su posetioci koji dođu u miru zlostavljani zbog stvari na koje ne mogu uticati.

 @justus_reidI love Croatia and Serbia. Be kind to eachother.♬ original sound - Justus Reid

- Nemojte koristiti akcije nekolicine luzera da opravdate mržnju cele države. Zagreb je prekrasan. Hrvate koji misle da je ovo nekako moja krivica i da sam trebao biti pametniji želim da pitam: Jel to stvarno država u kojoj želite da živite? Država gde su posetioci  koji dođu u miru zlostavljani zbog stvari na koje ne mogu uticati? Prihvtatite to i potrudite se da od svoje države napravite bolje mesto za sve. Gotov sam sa ovim - rekao je Džastus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ранко Ђенерал

    25. mart 2024 | 00:25

    Мој амере немаш тз појма шта су усташе

  • Zvonko

    25. mart 2024 | 06:27

    Nama skidali glave a njima tablice.Voleo bi da kao Srbin bude u hrvatskoj šest meseci.Video bi onda šta je tuga ,ćemer,jad.Kakvi su to "ljudi"

  • Мрки

    25. mart 2024 | 07:07

    У загребу си још добро прошао иди на Ким у Приштину има да ти запале југића.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA