Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je kuća kod koje je nestala mala Danka (2): Sama na vrhu ulice, okružena gustim drvećem i šibljem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako smo već pisali, kuća porodice Ilić nalazi se na samom kraju sela

  • 18

Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13 sati u Banjskom Polju u blizini Bora, a naš reporter nalazi se na licu mesta, ispred porodične vikendice koju je Danka često posećivala sa roditeljima.

Kako javlja naš reporter, kuća se nalazi na nekih 150m iza gustog drveća i šiblja, teško je primetna. Izolovana je stotinak metara od ostalih kuća i nalazi se usamljena na vrhu ulice. U okolini niko ne živi. Kuća porodice Ilić nalazi se na samom kraju sela, dok se iza prostiru šume, brda i nepristupačni predeli, te je strah zbog nestanka devojčice još veći.

Pojedini meštani naveli su ranije za naš portal da se u okolini kuće nalazi i mnogo rupa, te strahuju da je devojčica upala u jednu od njih.

Danka Foto: Privatna arhiva

"Oko kuće Ilića nalazi se nekoliko rupa. Ovde ima dosta rupa koje su doboke između jednog i dva metra. Te rupe su se napunile podzemnim vodama. Trenutno se motkama proverava da li je devojčica možda upala u neku od njih. Za sada u njima nismo ništa pronašli", rekao je sinoć jedan od komšija za Telegraf.

Za malenom Dankom traga se helikopterima i termovizijskim kamerama, a uključile su se i dodatne snage žandarmerije, kao i više od 350 ljudi. Na teren je stigao i ministar policije Bratislav Gašić.

Podsetimo, malena Danka je nestala oko juče 13 sati, a kako je majka rekla za Telegraf.rs, trag joj se izgubio dok se okrenula.

"Dala sam drugom detetu da pije vodu, kad sam se okrenula nije je bilo", rekla je ona za naš portal.

Danka je na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Zbog njenog nestanka, juče se po prvi put u Srbiji oglasio Amber Alert.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    27. mart 2024 | 08:59

    Ako je dete nestalo u trenu,pa nema sanse da je mogla da ode negde dalje,dete ima 2 godine..ako su svaku rupu pretrazili i nema je,onda su sve veci izgledi da je dete oteto😪Boze smiluj se ovom malom neduznom bicu,da je sto pre nadju😪

  • Sramota

    27. mart 2024 | 09:06

    Nasa "Kosovo-uvek-spremna" Zandarmerija trazi dete motkama!? Pa jeste vi normalni?

  • Djole

    27. mart 2024 | 09:46

    Nista ne pije vodu u priči...niti bi otmičari dolazili na takvo mesto gde ne mozes da se sakrijes u zasedu, niti dete od dve godine moze Bog zna kakav put da predje za par trenutaka.. drugo deca u tom izrastu plaču za sve,culi bi je, cucla bi joj ispala bar neki trag bi postojao.Nesto je tu previše misterije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA