≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mi rudari se teško ovde krećemo, a kamoli dete od dve godine": Miroslav o traganju za Dankom Ilić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mogu da kažem da je gotovo nemoguće da je dete od dve godine tamo prolazilo. Tvrdim vam da smo prošli svako ćoše

  • 1

Devojčica Danka Ilić (2) iz Banjskog polja kod Bora nestala je juče oko 13 sati. Od tog trenutka policija, vatrogasci, Gorska služba, građani, rodbina svi tragaju za detetom. U potragu za devojčicom uključili su se i rudari iz Bora.

- Organizovali smo se kao četa za spasavanje rudnika iz Bora i kompanije za podzemnu eksploataciju uglja Bogovina, Lubnica i Vrška čuka. Pretražujemo brestovačku reku. Od Brestovačke banje do Starog zlotskog puta do mosta na Brestovicu. Teren je jako nepristupačan. I mi ljudi koji smo osposobljeni za težak fizički rad u rudniku, teško se krećemo. Mogu da kažem da je gotovo nemoguće da je dete od dve godine tamo prolazilo. Tvrdim vam da smo prošli svako ćoše. Od Banskog polja i preko brda. Nastavićemo i dalje potragu u dogovoru sa policijom- kaže Miroslav iz čete za spasavanje rudnika iz Bora.

MUP je juče prvi put aktivirao aplikaciju "Pronađi me".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ggg

    27. mart 2024 | 09:29

    Covek govori istinu ,devojcica od 2 godine nije mogla da ode bas daleko od kuce, nadam se da je nije vrebala neka zver, najverovatnije da je devojcica oteta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA