≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao i deda nestale Danke (2): Izustio samo ovo

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek je skrhan tugom i strepnjom

  • 8

Deda nestale Danke Ilić (2) pojavio se u naselju Banjsko polje, javlja reporter Telegrafa sa lica mesta.

Jadni čovek, skrhan tugom, uspeo je da izusti samo to da ne može da daje izjave.

Na terenu je i dalje veliki broj pripadnika policije, žandarmerije, spasilaca...

Potraga za nestalom devojčicom u mestu Banjsko Polje kod Bora je proširena, ali za sada još nema novih informacija.

Dronovi i dalje nadleću to područje. Kuća devojčice iz koje je nestala je malo iznad naselja, a deo oko kuće je već pretražen, kažu nadležni.

Građani koji su se juče pojavili u velikom broju i pored najbolje namere da pomognu, pravili su gužvu i ometali policijske pse, pa je zato danas potraga organizovana drugačije.

Zbog gužve psima tragačima su se mešali mirisi, zbog čega se danas teren pretražuje u manjim grupama dobrovoljaca od po 20 ljudi, koji se dele i idu sa policijom, javlja reporter Tanjuga.

Svi vlasnici vikendica u naselju dobili su poziv da dođu i otvore svoje objekte, kako bi se izvršila pretraga tih objekata i otklonila svaka sumnja.

Meštani su, kako kažu, zbunjeni i strahuju da je neko devojčicu možda oteo i kolima odvezao u nepoznatom pravcu.

Zbog toga se proveravaju sva vozila na nekoliko punktova policije.

Kako se može čuti, porodica nije imućna i isključen je motiv da je možda devojčica oteta zbog otkupa.

Ipak, nejasno je kako je devojčica za svega 15 minuta, koliko je trebalo policiji da dođe i krene u potragu, nestala s obzrom da nije mogla daleko da ode.

Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    27. mart 2024 | 12:54

    Bas to ako nisu imucni a nje nema hm

  • Pajoni

    27. mart 2024 | 14:04

    Amber Alert sluzi da u kratkom roku alarmira sve pa i granicare , dok ste vi nesposobni aktivirali sistem posle 5 sati u jos 45 sati tražite dva kilometra oko kuće, dete je u Turskoj verovatno do sad.... koji ste vi imbecili....

  • SVM

    27. mart 2024 | 14:00

    Sada sam čula na jednoj TV da Dankin deda po ocu, utučen sedi u kolima i kaže da neće mrdnuti odatle dok ne čuje vesti o unuci. Neće,kaže,da uđe u kuću jer to nije njegova kuća već snajke i njenog oca. Još će se svašta tu iznedriti u odnosima u porodici,nekim nepravilnostima,odnosa prema deci. Iskreno,sada je kasno da se misli da je dete odlutalo,to je prosto nemoguće za krhko stvorenje koje u maju puni dve godine. Sada molim Boga da je ipak oteto,samo živo. Naći će se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA