≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne verujem da je majka umešana, znam je odmalena: Komšinica za Telegraf o nestanku male Danke (2)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako nam je rekla, sa majkom male Danke zna se od malih nogu

  • 8
Banjsko polje, nestala Danka Ilić Foto: Nikola Anđić, Facebook

Meštani Banjskog Polja nisu voljni da pričaju mnogo sa novinarima nakon što je u njihovom naselju nestala mala Danka Ilić (2). Komšinica koja je odrasla sa majkom male Danke pak pristala je da nam kaže nekoliko rečenica, jer je bole optužbe na račun njene drugarice iz detinjstva.

- Poznajem devojčicinu mamu i ujaka. Odrasli smo zajedno. Ne verujem da su roditelji umešani u to. Mamu znam odmalena, inače je mirna i jako dobra žena. Glupo je da se pomisli da bi išta uradila svom detetu - napominje ona.

Podsetimo, Danka je nestala u vreme kada je snimak nastao, a prema rečima njene majke, trag se devojčici izgubio u momentu kada je ona drugom detetu davala vodu.

Za Dankom se traga od juče popodne, a na terenu se nalazi više od 350 ljudi, uključujući žandarmeriju i policiju, vatrogasce i GSS.

Jurić otkrio zašto nismo odmah dobili SMS zbog nestalog deteta

U Srbiji je prvi put aktiviran sistem Amber alert pod nazivom "Pronađi me", a informacije o devojčici Danki biće poslate SMS-om svim građanima Srbije kako bi pomogli i alarmirali policiju u slučaju da imaju informacije u vezi sa nestalom dvogodišnjom devojčicom.

Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, da je, s obzirom na uzrast deteta policija imala sumnju da je otmica u pitanju i da bi se puštanjem sistema "Pronađi me" u javnost, u prvom mementu nestanka devojčice, ugrozio njen život.

U Banjskom polju nalaze se i reporteri Telegrafa, koji su imali prilike da juče razgovaraju sa Dankinom majkom, ali i zabrinutim komšijama koji su se uključili u potragu. Razvoj događaja iz minuta u minut možete pratiti na linku OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Da li je ovaj čovek poslednji video malu Danku: Eva šta je tačno rekao o nestanku devojčice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    27. mart 2024 | 14:44

    Glupo je i nenormqlno da ne moze da se nadje dete mladje od dve godine toliko vremena,majcina prica smrdi na daleko,pokazace se ubrzo...

  • SVM

    27. mart 2024 | 15:19

    Ženo,miko ne optužuje nikoga direktno. Ali može u svakoga da se sumnja. Da je tvoje dete i u rođenu sestru bi sumnjala. Ko koga danas poznaje i garantuje za nešto i nekoga

  • 2kd

    27. mart 2024 | 16:16

    Nema tu ne verujem, tu je ili jeste ili nije, a to cemo da vidimo tek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA