≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispituju se svi koji su bili u blizini mesta gde je Danka (2) nestala: Policija proverava telefone roditelja

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bor: Potraga nastavljena treći dan, provera baznih stanica i telefona roditelja

  • 6
Banjsko polje, nestala Danka Ilić Foto: MUP

Potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja, kod Bora, nastavlja se treći dan, a policija će proveriti bazne stanice i izvršiti veštačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je devojčica nestala.

Nastavak potrage biće obavljen operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se devojčica ne nalazi u okviru od 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka, javlja reporter Tanjuga. Policija će ispitati i ljude koji su se nalazili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su potencijalno propušteni tokom tekuće istrage.

Takođe je napomenuto da se u toku noći pojavila informacija da je Danka Ilić pronađena, što se ispostavilo kao netačno.

Svi koji su bili u neposrednoj blizini Danke Ilić su pod sumnjom što, kako navodi Tanjugov reporter, ne znači da se smatraju krivim.

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13.45 sati, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Snimak sa kamere na kući u blizini mesta nestanka Danke, tačno u vreme kad je dete nestalo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zorica

    28. mart 2024 | 08:14

    Zasto majka nije ponela flasice sa vodom deci.Kad zna da deca trckaraju i ozedne .Kuca na kraju sela bez kamere je ogromna greska .Ona zenturaca sto je obilazila teren imala je neki plan.Onaj auto koji je uslikan na kameri od komsinice mnogo je sumnjiv sto je projurio.

  • Z

    28. mart 2024 | 08:47

    Kako je nestala pitam se

  • Duska

    28. mart 2024 | 11:13

    Meni je majka sumnjiva od pocetka. Mozda gresim dusu ali malo dete i u kuci drzis na oku a tek napolju mu ledja ne okreces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA