≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbliži snimak kuće kod koje je Danka (2) nestala

Vreme čitanja: oko 1 min.

MUP je sinoć obustavio pretragu terena nakon 27 sati s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara

  • 0

Ekipa portala Telegraf.rs nalazi se u neposrednoj blizini kuće u Banjskom Polju kod koje je nestala Danka Ilić (2), a prisutne su policijske ekipe koje su postavile šator. Na licu mesta nalazi se i bager.

Kako saznajemo sa lica mesta, prilaz kući potpuno je blokiran, a policija i JKP raščišćavaju dvorište i prostor oko kuće. Pretražuju se i šahtovi.

Danka je nestala u utorak oko 13.45 sati u trenutku kada je njena majka davala vodu drugom detetu. U potragu za devojčicom bilo je uključeno više od 500 pripadnika MUP, među kojima su žandarmerija, vatrogasci, ali i spasioci GSS. Za detetom su tragali i mnogobrojni meštani.

Ipak, MUP je sinoć obustavio pretragu terena nakon 27 sati s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

- Devojčica Danka Ilić još nije nađena. Apelujemo na sve ljude da ne objavljuju informacije koje nisu proverene. Time se remeti i ugrožava istraga u koju je uključena i Uprava kriminalističe policije- kažu iz MUP za "Telegraf.rs".

Spasilac Gorske službe za spasavanje Srbije (GSS) Aleksa Gluščević izjavio je danas da je GSS bio na terenu sat vremena nakon prijave nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju, kod Bora, u koordinaciji sa pripadnicima Ministarstvom unutrašnjim poslova koji su se već tamo nalazili, i dodao da je pregledana svaka kuća, kao i ceo teren.

Devojčica je na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i vezan repić, a visoka je 58 centimetara.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća kod koje je nestala devojčica Danka (2) u Banjskom polju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA