≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nicović o slučaju nestanka male Danke (2): Ključ se krije kod roditelja, oni moraju odgovoriti na ovo pitanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogo je nelogičnosti, kaže nekadašnji načelnik beogradske policije za Telegraf.rs

  • 31
Banjsko polje Marko Nicovic Danka Ilić Foto: Tanjug/Rade Prelić, Nikola Anđić

Roditelji su ti koji moraju mnogo toga da objasne. Prvo, zašto su čekali da prijave nestanak? Koliko sam upućen, čekali su dva sata. Zna se kad nestane dete, da se odmah prijavljuje kako bi se brzo reagovalo, kaže za Telegraf.rs Marko Nicović, nekadašnji načelnik beogradske policije.

Prema rečima Nicovića, policija ide u dobrom pravcu, jer češlja svaki pedalj zemlje, ali se nada i da su granični prelazi detaljno provereni, jer ne isključuje mogućnost otmice.

- Može biti svašta, nijedna mogućnost se ne isključuje. Ako je majka rekla da je na minut ostavila devojčicu, postavljamo pitanje kuda je to dete koje ima dve godine moglo samo da ode? Koliko daleko a da ga majka ne pronađe? Drugo, zašto su čekali dva sata? Tu je bilo prostora i za otmicu, a znamo da je granica blizu, ali i za još dosta toga. Mnoga pitanja su otvorena i ono što nam ostaje je da sačekamo da istražni organi obave posao, kaže Nicović za Telegraf.

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčic.

Sva dešavanja u vezi sa nestankom male Danke, možete pratiti na na našem BLOGU UŽIVO.

(Telegraf.rs)

Video: Četvrti dan od nestanka malde Danke, bageri i dalje prekopavaju na mestu gde je nestala mala Danka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    29. mart 2024 | 13:16

    Мајка зна шта се десило

  • Aleksandar

    29. mart 2024 | 13:11

    U pravu ste ,posle dva sata prijavljen nestanak.Necu da spekulisem ali ja mislim da majka zna vise nego sto je rekla.

  • ☝️

    29. mart 2024 | 13:14

    Zasto je uopste tu dovela decu, u ruinu, deponiju, dvoriste s rupama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA