≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manijak vozio 150 km/h i umalo se zabio u čoveka sa detetom: "Morao sam da skrenem u blato da bismo preživeli"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se desilo po mraku, kada je na putu slaba vidljivost, a on i dete su se vraćali vraćali kući sa jedne proslave

  • 4
Brza vožnja Foto: Telegraf TV, Pixabay

Pančevac sa malim detetom doživeo je jednu stravičnu situaciju koju je poželeo da podeli sa svojim sugrađanima u Fejsbuk grupi "Pančevke i Pančevci na Fejsu". Kako je  napisao, za dlaku je izbegao direktan sudar i sve to sa detetom na zadnjem sedištu, a obratio se i bahatom vozaču za kojeg je imao posebnu poruku.

Sve se desilo po mraku, kada je na putu slaba vidljivost, a on i dete su se vraćali vraćali kući sa jedne proslave. Nije ni slutio da će se prava drama odigrati samo nekoliko minuta kasnije.

- Oko 19.00 sam se vraćao iz Novog Sela sa neke proslave, na pravcu iz sela posle nekoliko kilometara frajer je preko 150 km/h išao iz pravca grada, preticao četiri ili pet vozila po mrklom mraku. Vozio je u svojoj suprotnoj traci (mojoj traci) dobrih 50 metara - piše akter priče, pa nastavlja.

- Četvorogodišnje dete sam imao u kolima. Skroz sam sišao u svoju desnu stranu, u drva, u blato da bi Šumaher prošao. I to je bio jako fin, blicao je sve vreme da se sklanjamo, i ovi u njegovoj traci i ja u suprotnoj - opisuje on kako je za dlaku izbegao nesrećan slučaj.

Onda je imao i posebnu poruku za bahatog i nemarnog vozača.

- Rođeni moj, ako slučajno pročitaš ovo, ovog puta nas je Bog sve zajedno pogledao i tvoja sreća je što je sa ove strane penzionerski vozač koji vozi 50, 60 km/h  lagano, sledeći put će ista takva budaletina biti sa moje strane i neće biti dobro - poručio mu je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👌

    29. mart 2024 | 20:00

    Na 5 god teške robije bez suda. Hvala

  • Гаврило

    29. mart 2024 | 22:01

    Био си ти човече,други пут ће му бити неки што не види добро!

  • Oprezno

    30. mart 2024 | 06:40

    Od pre nekog vremena prestala sam da ablendujem vozačima kad vidim patrolu policije da zaustavljaja, ko vozi normalno i nema promile nema čega da se plaši, svaki dan do mog posla ima bar dve patrole i kad pođem i kad se vraćam, neretko duvam čuveni balon kad idem iz druge ili krenem u treću a imam 60 god i 40 god vozačkog staža ali ova omladina nije normalna kako se ponaša u saobraćaju i ne treba ih obaveštavati neka plaćaju kazne za bahatost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA