≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reporteri CNN-a: Ovaj deo u slučaju nestale Danke privukao im najviše pažnje

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o reporterima iz Rumunije

  • 2
Reporteri CNN Banjsko Polje Foto: Telegraf

Svetskom izveštavanju o slučaju nestale Danke Ilić iz Bora priključio se i CNN-a, čiji su reporteri danas u Banjskom Polju. Reč je o CNN-u iz Rumunije, saznaje Telegraf.

Oni su čuli za snimak iz Beča na kojem je devojčica koja podseća na Danku. Navodno su na tom snimku dve Rumunke. To ih je podstaklo da dođemo na mesto nestanka i saznameo više o slučaju.

U Banjskom Polju i danas su vatrogasci i policija.

Danka Ilić (2) nestala je u utorak, 26. marta u Banjskom polju kod Bora oko 13.45 časova. Od tada, do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PO

    3. april 2024 | 11:40

    Ljudi ne kritikujte ljude iz CNN jer su iz naše prijateljske Rumunije,jedini sused sa kojim nismo nikada imali sukob.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA