≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitno se oglasio MUP povodom snimka male Danke Ilić (2)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a su na terenu

  • 14
Bor deponija  granični prelaz potraga za Dankom Danka Ilić blog Foto: Telegraf, Mateja Beljan, Privatna arhiva

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavešteno je od strane bečke policije da na snimku koji je proveravan u sklopu potrage za nestalom devojčicom, nije dvogodišnja Danka Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa nestankom deteta.

Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a su na terenu i ispituju i proveravaju sve informacije i saznanja u vezi sa nestankom Danke Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    4. april 2024 | 09:02

    Boze ne mogu da poverujem da dete nestane kao igla u plastu sena.Ipak ja mislim da treba majku dobro ispitati.

  • Me

    4. april 2024 | 09:10

    Treba dobro ispitati majku, a i onog coveka sto je vozio punta, kako kaze vozio je majku na stanicu, ne verujem da je stanica u tom selu dalje od 1 minute. Dobro to treba ispitati covek je bio i pod dejstvom alkohola.

  • Mila

    4. april 2024 | 09:01

    Pre dva dana napisah komentar na jednom sajtu, na vest da je devojčica u Beču nestala Danka. Napisala sam da sumnjam u ovu vest. Da je neko ukrao dete i vodi ga u javnost u trenutku kada Danku traži pola Evrope meni je bila nemoguća. Takođe sam napisala ukoliko je vest lažna zamislite kako će se osećati osobe sa slike i snimka. Svakako je trebalo prijaviti slučaj, ali policiji i ambasadi, ne i novinama. Na to mi jedan gospodin odgovori da nije pročitao gluplji komentar. Nadam se da je Danka živa i da će uskoro biti pronađena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA