≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 10. april 2024. godine

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo, Shutterstock

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 10. april 2024. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Vatrogasci isušuju jame u okolini Banjskog Polja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    9. april 2024 | 20:28

    RUSIJA I KINA -BEZ BRIKSA NEMA BOLJEG SVETA-ZIVOTA !!!!

  • alex 06

    10. april 2024 | 00:11

    Deda i Očajnica ne silaze sa naslovnih strana..isto ko Luče i Toni..

  • Апокалипса

    10. april 2024 | 00:23

    Драго ми је што председник Француске верује у Србију. Пре свега што разуме колико се руководство Србије залаже за мир. У овим немирним временима. Из тог поверења проистиче и сарадња у многим областима важним за даљи развој Београда и читаве земље. Али и подршка када су наши национални интереси у питању. Јер Србија није репа без корена. Српски народ није пао с Марса. Ми живимо на својој земљи , на свом прагу од памтивека. Зашто други себи дају онда права која оспоравају српском народу. На основу којих то заслуга или на основу које то повеље или конвенције. Ништа слично не постоји као пример у Европи нити у свету. Ми смо у два светска рата положили милионске жртве на страни слободе и на страни савезника. И у 21 веку уместо да нас има преко 20 милиона, има нас око десетак. И то са сународницима у расејању. Зато штитимо мир и окренути смо развоју и напретку. Како би сваки човек и свака породица, сви грађани Србије живели у економском благостању. Али и како бисмо се обновили као народ. Да не нестанемо. То је наше право и обавеза. Осим тога, било би вам досадно у Европи да нас нема. ❤️🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA