Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaslužni vatrogasci i policajci Novog Sada nagrađeni sa po 40.000 dinara: Gradonačelnik uputio čestitke

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradonačelnik Đurić uručio je nagrade i uputio čestitke i zahvalnost požrtvovanim službenicima

  • 0
Novi Sad nagrade MUP Foto: Tanjug/Vladimir Zubac

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić uručio je nagrade Grada Novog Sada u iznosu od 40.000 dinara dvadesetorici vatrogasaca i policijskih službenika koji su prilikom obavljanja zadataka na teritoriji Grada Novog Sada iskazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti.

Đurić je rekao da je tokom prošle godine na teritoriji Novog Sada bilo 925 požara i 172 tehničke intervencije na kojima su bili angažovani vatrogasci koji su spasili 39 života, direktno ugroženih u požarima, saopštio je Grad Novi Sad.

"Pored vatrogasaca, sa nama su i policijski službenici koji su zaslužni za rasvetljavanje više desetina krivičnih dela teških krađa, pripadnici interventne jedinice, saobraćajne policije, kao i policijski službenici koji su doprineli realizaciji brojnih projekata namenjenih široj društvenoj zajednici. Svima njima danas upućujemo iskrene čestitke i iskazujemo zahvalnost", rekao je Đurić.

Svečanosti su prisustvovali načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Goran Radonjić, zamenik načelnika Momčilo Sovilj, šef Odseka za prevenciju i rad policije u zajednici Radmila Vuković, kao i načelnik uprave za Vanredne situacije u Novom Sadu Stojan Milovac.

Nagrada u iznosu od 40.000 dinara vatrogascima i policajcima dodeljuje se Rešenjem gradonačelnika, na osnovu Odluke iz 2013. godine, o nagrađivanju policijskih službenika za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju poslova od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Grada Novog Sada, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA