≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraj drame u Gabrovcu: Uhvaćen pas koji je izujedao učenike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meštani Gabrovca apelovali su juče na službu Zoo higijene JKP „Mediana“ da što pre dođe i pohvata sve pse lutalice

  • 4
Cane Corso, Osnovna škola Branko Radičević, Gabrovac, Niš, Foto-kolaž: D.K., Shutterstock

Ekipe Zoo higijene niškom komunalnog preduzeća „Mediana“ danas su uspele da u Gabrovcu uhvate psa koji je juče u školskom dvorištu ujeo desetogodišnju učenicu i dvanaesetogodišnjeg učenika te škole.

Direktor JKP „Mediana“ Ivan Mihajlović rekao je za naš portal da je pas čipovan, ali da zaposleni u Zoo službi nisu još uspeli da mu očitaja čip i utvrde ko je vlasnik, zato što je životinja vrlo agresivna.

Meštani Gabrovca apelovali su juče na službu Zoo higijene JKP „Mediana“ da što pre dođe i pohvata sve pse lutalice, a pre svega psa koji je napao učenike, jer se, kako su istakli, radi o agresivnom psu koji je proteklih 15 dana od kada se pojavio u selu napadao i druge ljude i decu.

Prema njihovim rečima, pas se vrlo brzo juče nakon što su radnici „Mediane“ otišli ponovo pojavio u centru sela i u neposrednoj blizini škole.

Desetogodišnja devojčica juče je zadobila ranu od ujeda na šaci, a dečaka je pas ujeo za prst. Oni su nakon previjanja na Dečijoj hirurškoj klinici otpušteni na kućno lečenje.

Dečak je napadnut za vreme malog odmora, a devojčica za vreme velikog odmora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • boki

    18. april 2024 | 10:54

    Psi lutalica sve vise u lokalnim sredinama cak cesto napadsju prolazike.Dali je zivotinja vise zasticena od coveka kada nadlezni nereaguju.Vlasnici pasa vodaju pse opasne bez korpe i povoca i sve se tolerise nema ispekcije i visokih kazni

  • Duka Srbin Tenja

    18. april 2024 | 11:11

    Nema vlasnika??? Pa kome ste ga predali,? Ili ako još niste, psa uspavate privremeno, očitate čip, i problem rešen. Ili je vlasnik VELIKI GAZDA.

  • hmmm

    18. april 2024 | 11:41

    kako kane korso lutalica???? hmmmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA