Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantan snimak sa puta u Srbiji: Izašao iz kružnog u suprotni smer, pa nastavio da vozi, sve je snimljeno

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema načinu vožnje, čini se da su "zbunjeniji" bili oni koji su bili na pravom putu, a nisu očekivali vozilo iz suprotnog smera u svojoj traci, nego on koji je i napravio grešku

  • 6

Čini se da sve više vozača u poslednje vreme muči muku sa kružnim tokom, a ako se u sve to još umeša i navigacija nastane pravi haos. Neki ipak ne vode računa o signalizaciji, pa neretko završe u pogrešnom smeru. Jednom vozaču kod Šapca desilo se sve.

Kako se na snimku, koji je objavio Moj_Beograd, može videti, vozač je ušao u kružni tok i, iako mu je dolazilo vozilo iz suprotnog pravca, završava u pogrešnom izlazu. 

Prema načinu vožnje, čini se da su "zbunjeniji" bili oni koji su bili na pravom putu, a nisu očekivali vozilo iz suprotnog smera u svojoj traci, nego on koji je i napravio grešku.

Par vozila, među kojima je bio i kamion, zaustavilo se kako bi ovaj prošao i ne bi napravili udes, a vozač je samo išao pravo dok nije naišao na naplatnu rampu.

On se potom okrenuo i uputio u pravom smeru, pa ponovo ušao u kružni tok.

"Da li je on normalan bre?! Pa ja ne verujem ko sve udiše ovaj vazduh", "Zeznula ga naplatna, inače bi nastavio", "Ovo je čovek koji bi jedini platio rampu na ulasku", "Ne zna saobraćajne znakove, ne ume da čita, vidi se da je zalutao", bili su samo neki do komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. april 2024 | 13:19

    Pa šta da radi? Prekršaj jeste, pogrešio čovek i sad nema nazad, isključio se na prvom izlazu

  • STOJKE

    27. april 2024 | 18:46

    Pa ovaj je još i dobar,on se okrenuo kad je video šta je napravio. Neki voze u kontra smeru i to ovom brzom trakom dok nekoga ne ubiju. Čak se i ne obaziru na signalizacije drugih vozača.Ovaj je vozio 100 tinak metara,i čim je video priliku,okrenuo se.

  • Sve bolesno

    27. april 2024 | 18:05

    Gledao sam isti slucaj na kruznom toku prema brckom uradjena je novi zaobilazni put prema Banja luci covek se ukljucio prema Banja luci upao u levu traku preko pune linije uzbrdo je bilo neznam da li je neko na njega naleteo, a sto se ti e ovih pesacki prelaza mene sigurno nece naleteti stane na svakome pesackom prelazu dok obadve strane ne stanu gledao sam decu upalim mobilni ne gledajuci kuda idu, tako moj sin rece ja Imam prvenstvo a ja mu rekoh mnogi su imali I sad leze u grobu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA