≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, na Preševu kamioni čekaju šest sati

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta

  • 0
Saobraćajac, saobraćajna policija, policajka, naplatna rampa, kontrola saobraćaja Foto: Milena Đorđević

Prema podacima JP ''Putevi Srbije'', na naplatnim stanicama na auto-putevima nema dužih zadržavanja vozila, saopšteno je danas iz AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 240 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a za teretna motorna vozila je 30, dok je na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA