≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato stanje vozača kamiona koji je povređen u sudaru sa drugim teretnjakom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo je pušten saobraćaj na auto-putu prema Beogradu koji je bio obustavljen danas oko 13 časova kada je došlo do teške saobraćajne nesreća kod isključenja za Kovilj

  • 0

Nakon današnje saobraćajne nezgoda koja se dogodila oko 13.00 časova na auto-putu kod isključenja Kovilj, doktor Zoran Krulj portparola novosadske Hitne pomoći otkrio je stanje povređenog muškarca koji je uprvaljao kamionom koji je učestvovao u nezgodi. 

Prema rečima doktora Zorana Krulja, njihova ekipa izašla je na lice mesta u 12.57 časova kod isključenja Kovilj. Oni su intervenisali po prvom prioritetu i zbrinut je muškarac star 38 godina sa višestrukim politraumatskim povredama. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku.

Podsećamo, ponovo je pušten saobraćaj na auto-putu prema Beogradu koji je bio obustavljen danas oko 13 časova kada je došlo do teške saobraćajne nesreća kod isključenja za Kovilj.

Teretnjaci koji su učestvovali u nezgodi, sklonjeni su sa puta, a saobraćaj se odvija usporeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA