Darko Mladić: Nemamo potpune informacije; Znamo da je general bio kritično

Darko Mladić je dodao da ne dobijaju nalaze da bi se uverili koliko je ta situacija ozbiljna

Komentari

  • Tomislav

    6. maj 2024 | 17:12

    Dokle vise da muce heroja Mladica, ne daju mu da se leci u Srbiji?! Ta umrezeni zapadna mafija, da ce im sveca goreti do zore, ni do mraka?! Ta j zapad misli da ce vladati vecno,?! Tamo je kazamat samo za Srbe,?!

    • 6. maj 2024 | 17:56

      Panic

      @Tomislav

      Za nekoga heroj a za sud nije i njegovo se važi.

    • 10. maj 2024 | 11:25

      Vitez Koja

      @Tomislav

      To, da li je heroj, je diskutabilno.Sigurno je dosta stvari radio za borbu i opstanak srpskog naroda u RS, ali ako je naredio zločin u Srebrenici, onda to ne može biti.Ako jeste, onda je zasluženo tamo gde treba, tamo gde bi trebalo da budu svi oni koji su činili zločine nad civilima, bilo da su Srbi, Hrvati, Muslimani,Crnogorci... Slažem se u delu zapadne propagande i agende koja nije kaznila nikog drugog osim Srba, a znamo da su iste ili slične stvari činili sve etničke grupe.Čak i gore, jer je u Hrvatskoj urađeno etničko čišćenje, kao i na KiM a nije niko odgovarao, jer je sve to i učinilo u organizaciji Nemačke i USA. Ako bi trebalo da se izvuče neko dobro iz toga što su samo osuđeni zločinci i odgovorni za zločine, koji su se desili, srpske nacionalnosti, onda je to da smo samo mi, za razliku od ostalih kao nacija oprali svoj obraz.Ja sam za to da svaki zločinac i odgovorni za iste treba da odgovara, bez obzira koje je nacionalnosti, jer svaki zločinac nema pravo da za njegova dela odgovara cela nacija i ja se lično distanciram od svakog ako čini zločine svesno i to ne čini u moje ime, zato ne želim da bilo kakav isti identitet.Zato mislim da zločinac nema pravo na naciju, već pripada samo naciji zločinaca, a mnogi se u zločinu pozivaju i na veru, što je tek apsurd i kontradiktornost. Drugo je vojničko ratovanje, taktika, kada je već došlo do toga i do izdaje političara i nesposobnosti, ne savladavanje ličnih sujeta i interesa.

  • NS 1

    6. maj 2024 | 17:02

    Lako je biti general u miru ali teže u ratu,treba znati se ponašati i glavu sačuvati jer politika je uvek bila prljava na obe strane učesnice rata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA