Vreme čitanja: oko 4 min.

Ovako je izgledala svadba kakvu Užice ne pamti! Oženio se poznati kvizaš, u brak ušao na najneobičniji način

Vreme čitanja: oko 4 min.

Atmosfera je bila veoma zanimljiva, a za ovaj dan, kažu, pripremali su se mesecima, pa nije ni čudo što im se svadbeno veselje danima prepričava u gradu na Đetinji, a svak ko je bio gost, istakao je, da je bilo divno

  • 5

Poznati kvizaš iz Užica, psiholog, Vuk Ristović, oženio se svojom izabranicom Mišel, a svojim performansom iznenadili su goste, i svadbu učinili jedinstvenom u užičkom kraju.

Nakon što su se venčali u Crkvi Svetog Đorđa u centru grada, mladence je u porti dečekao gudački orkestar, koji su činila četiri svirača, a svirali su im valcer, "Na lepom plavom Dunavu", dok su pred mladinom kućom, umesto trubača, kao što je inače u ovom kraju, odjekivali su tonovi

violina.

Atmosfera je bila veoma zanimljiva, a za ovaj dan, kažu, pripremali su se mesecima, pa nije ni čudo što im se svadbeno veselje danima prepričava u gradu na Đetinji, a svak ko je bio gost, istakao je, da je bilo divno.

Njih dvoje su već odavno u ljubavnoj šemi, a sada su svoju ljubav zvanično krunisali brakom. Na večnu ljubav zakleli su se i pred zakonom, i pred Bogom.

- Želeli smo da se naše venčanje razlikuje od drugih, jer smo i sami najneobičniji par u Užicu. Uglavnom bilo je lepo, zadovoljni smo, a sudeći po komentarima gostiju, svima je bilo lepo, ali i zanimljivo - ispričao nam je Vuk.

Goste su na svadbu pozivali i jedinstvenim pozivnicama, čak ručno pravljenim, i to u srednjovekovnom stilu. Najzanimljiviji deo čitave ceremonije bio je u svadbenoj sali, kada je među na stotine zvanica,mladoženja izašao sa mačem, a mlada sa lentom, na kojoj je pisalo "istrajnost", a za njom i četiri deveruše sa četiri poruke na lentama - "lepota", "pristojnost", "velikodušnost", "čast"!

Za njima, stigli su i vitezovi. Ubrzo je usledila "junačka" borba, pa su scene oduševile sve prisutne. Vuk je "sukobom" sa vitezovima odbranio čast svoje drage, a sve se odigralo u nekoliko minuta.

Nakon toga, usledio je mladenački ples, a sve je podsećalo kako se nekada obavljalo na dvorovima širom Evrope. Posebnu pažnju gostima je privukao običaj iz Poljske, naime, mlada je obukla "poljsku kecelju", a običaj je, kažu, svako ko želi da igra sa njom, prvo mora u kecelju da ubaci novac. Ispunjeni lepim utiscima, mladenci su zaključili za Telegraf, dan svadbe će pamtiti ceo život.

ODUŠEVIO JE U "POTERI", PA MU PORUKOM ČESTITALA!

Neobičan je bio i način na koji se upoznao ovaj mladi par, a sve mu je, pričali su nam, zaslužan poznati televizijski kviz "Potera", u kome je Vuk učestovao, kada je svojoj sadašnjoj supruzi prvi put zapao za oko. Nije mogla, a da mu ne čestita pobedu, pa je tako sve i krenulo, prve poruke, sastanci, šetnje...

- Na prvi pogled sam video da je posebna. Krenuli smo da izlazimo, pronašli smo se, i jedno i drugo smo bili neobični, svako na svoj način. Dogovorili smo se da pišemo svaki naš susret u jednom notesu, tako je

krenulo od prvog dana, pa traje i danas, s tim što sada živimo zajedno, pa zapisujemo svaki naš dan - pričao je Vuk ranije za naš portal. Iz dana u dan, sve više se stvarala ljubav među njima.

Videvši kuda sve to vodi, Vuk je rešio da testira Mišel u svojoj ordinaciji "Psiho Art" u Užicu, ali...?

- Dao sam joj psihološke testove, da vidim da li ima nešto problematično. Tu je trebalo da se poljubimo i sve je išlo ka tome, međutim, ona je morala negde brzo da ide, ali nema veze, poljubili smo se sledećeg dana kod mene u stanu i započeli našu ljubavnu priču - otkrio nam je tada Vuk početak njihovog zabavljanja. Šesti sastanak ovog mladog para bio je na neuobičajenom mestu za ljubavne sastanke, na groblju, i to čak na grobu Vlade Divljana, čije je pesme Mišel veoma obožavala, pa je i čitav njen stan bio ukrašen njegovim slikama, kao i slikama Ane Bolen. Ona je njena omiljena ličnost, o kojoj zna toliko sitnica, kao i o Engleskoj u vreme dinastije Tjudor.

Sa ogrlicom sa slovom B, istom kao što je nosila Ana Bolen, Vuk je opisuje, da je izgledala kao da je izašla iz srednjovekovnog romana.

-Tokom naše veze smo jedno drugom poklanjali razne stvari, poput knjiga, enciklopedija, odeće, parfema, a najdraži poklon Vuku je medaljon u srednjovekovnom stilu sa mojom slikom, koji sam mu poklonila, rekla je Mišel.

Mesto u stanu, gde na stolu stoje njihove igračke i pokloni, oni nazivaju "Oltar ljubavi". Trenutno ih imaju 17, dok svaka igračka ima svoje ime, a kako ističu, posmatraju ih kao decu.

Putovanja doživljavaju kao strast, a kako kažu, u planu im je da obiđu sve nezavisne države na svetu, odakle će, kao i do sada, na Jutjub kanalu "Psiho Vuk - Put oko Sveta" kačiti video sadržaje iz zemalja koje posete.

- Najlepše naše zajedničko putovanje bilo je u Italiji, kada sam zaprosio Mišel ispred Krivog tornja u Pizi. Sećanje na to putovanje pamtićemo ceo život - istakao je Vuk.

Svadbeno putovanje planiraju odlaskom u Pariz i London, dok za medeni mesec žele da obiđu Afriku, Južnu Ameriku, Pacifička ostrva... Bebu očekuju na leto, a ukoliko bude devojčica, već su joj smislili ime - Luna Čarna - otkrio nam je ranije ovaj mladi par.

(Telegraf.rs)

Video: Sofronijević nastavio da slavi, usnimio majku i taštu kako pevaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нена

    17. maj 2024 | 23:56

    Желим Вам да увек будете срећни као на овим фотографијама.

  • Vesna B.

    17. maj 2024 | 23:32

    Preslatki su! Vuk je car! Nek im je srecno i dugovecno!

  • Srle

    18. maj 2024 | 10:10

    Čestitamo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA