Vreme čitanja: oko 1 min.

Lajanje na zvezde - Generacija 2024: Pogledajte kako se deca danas provode na ekskurziji!

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde su mladi, tu je i šala, a snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram podsetio je mnoge upravo na ovu scenu iz filma.

  • 3
Ekskurzija Foto-ilustracija: Shutterstock

Lajanje na zvezde jedan je od kultnih domaćih filmova u kom imamo priliku da vidimo kako je to biti mlad. Mnogi pamte kultne rečenice i ljubavi, što prijateljske, što partnerske, koje smo imali prilike da gledamo u tom filmu. Jedna od poznatih scena iz tog filma, koja je svakako nasmejala mnoge jeste kada Bata Živojinović, kažnjava učenike svog razreda, Nikolu Đurička i Nebojšu Milovanovića, a oni mu onda popiju vino i pojedu pečenje. Jedna takva scena, osvanula je danas u Srbiji.

Gde su mladi, tu je i šala, a snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram podsetio je mnoge upravo na ovu scenu iz filma. 

Deca iz jedne škole u Srbiji ponela su na ekskurziju celo pečeno prase. I pojeli su ga sa užitkom. Na instagram stranici sremskomitrovačkiportal vidi se kako momci jedu pečeno prase rukama na travi i imaju širok osmeh na licu dok to rade. 

- Priđi, vidi šta imam - kaže jedan momak na snimku i pokazuje kako se na travi pored njega nalazi ovo prasence, a zatim su okačene slike njega i njegovih drugara kako sa slašću drže delove tog praseta u rukama. U opisu videa stoji samo jedna rečenica:

- Nebeski narod.

Da li ste i vi ovako uživali na eksurziji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Kostić

    19. maj 2024 | 08:31

    Živi bili deco uživajte u svakom trenutku života i budite dobri...

  • Marko

    19. maj 2024 | 09:50

    Pre seljacki nego nebeski, kad na ekskurziju umesto da se zabavis sa drugarima ides da krkas prase. I posle cudjenje zasto su nam deca debela. Telefoni, zdranje i alkohol. Do 40te ce da izgledaju kao da im je 60.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA