≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cela Srbija priča o herojstvu oca i sina! Spasili 4 tinejdžera sigurne smrti: Sleteli s puta, auto je buknuo

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitna pomoć je uspela da izvuče povređene i preveze ih u urgentni prijem šabačke Opšte bolnice

  • 2

Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas oko 4.30 u Kasarskim Livadama, kod Šapca. Prema nepotvrđenim informacijama tri osobe su zadobile teže, a jedna lakše povrede. Povređeni su, srećom, izvučeni pre nego što se automobil zapalio, piše Glas Podrinja.

Nezvanično, vozač je nakon krivine izleteo sa puta, udario u ogradu dvorišta, a zatim u stub. Hitna pomoć je uspela da izvuče povređene i preveze ih u urgentni prijem šabačke Opšte bolnice.

Na mesto događaja pozvani su i vatrogasci-spasioci koji su automobil zatekli u već razbuktaloj fazi. Automobil su gasila dva vatrogasna vozila, a na fotografijama koje su nam čitaoci dostavili vidi se da je vozilo potpuno izgorelo.

Kako pišu Šabačke vesti, četiri osobe koje su povređene u ovom teškom udesu su osamnaestogodišnjaci, a njih su brzom intervencijom spasili otac i sin Slobodan i Marko Đurić.

Sva sreća je da su povređeni živi, jer je prizor sa lica mesta nalik horor filmu. Bandera je od siline udarca pokidana na pola, a vozilo je neprepoznatljivo.

(Telegraf.rs)

Video: Automobil se pretvorio u buktinju: Drama na auto-putu kod Geneksa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA