"Radnica pakovala meso, palo je na pod, a ona je to pokupila i nastavila da pakuje": Šok iskustvo u Srbiji
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Tralalala
Pričate gluposti.Ovo se radi ovako od pamti veka.Radio sam kao gimnazijalac nekada,pre 100 godina,u jenoj fabrici mesnih prerađevina piletine.Gledao sam kako radnici guraju celu kokošku,ne očišćenu,sa perjem,iznutricama u mašinu za mlevenje.Pravili su pileće paštete i tako nešto.Zarekao sam se da nikada to neću jesti.Hahaha a jedem i dan danas evo posle XXXX godina.
Mile C.
Da vidite tek kako se radi u velikim fabrikama mesne industrije, a i sam sam u žurbi tako radio, nikada ne biste kupili ništa od toga. Eto barem viršle nemojte deci kupovati, sa njima i sa roštilj i sličnim kobasicama je najgore što se higijene tiče.