U pekarama u Srbiji koristi se lažni sir u pecivima, svaka 5. nas obmanjuje: Inspektor otkrio detalje s terena

N. S.
N. S.  

Komentari

  • ARS

    25. oktobar 2025 | 15:45

    Da, u Srbiji moraš da budeš i Ekonomista, Pravnik, Tehnolog, Arhiktekta, Gradjevinski inženjer . . . jer svugde te čekaju prevare i to velike pošto država ne radi svoj posao u sprečavanju enormne korupcije a od inspektora koi su zaduženi tek oni su problem ove države kao i balast ovog sistema a to je komunalna policija.

  • Pravnica BG

    25. oktobar 2025 | 15:37

    Bravo za uvodjenje pravila oznacavanje namirnica biljnog porekla u pekarama. Trebalo bi i u supermarketima da namernice imaju oznaku biljnog porekla ili kombinaciju biljnog i zivitinjskog porekla. Unapred hvala

  • Radoš Bajramovic

    25. oktobar 2025 | 15:30

    Nema ZAKONA u Srbiji...TAKO SU REKLI DA SE STAVLJA DEKLARACIJA PORED MLEKA I PORED NEMLEKA I...?!?!?! NIŠTA, NI JEDAN JEDINI PRODAVAC TO NIJE ISPOŠTOVAO NI JEDAN JEDINI MINUT A KAMOKI DAN...BUKVALNO!

  • Pasulj na kvadrat

    25. oktobar 2025 | 15:21

    Daju na milošte vlasti u džep da zažmure na oba oka kao i stare bifteke iz Argentine što plate državi mesnice a zarade kao da je sveži španski

  • Aca

    25. oktobar 2025 | 15:18

    Uuuuu bre,otkrili ste Ameriku. Isto se desava i u ćevapdzinicama gde stavljaju vise soje nego mesa. Retko gde mozes da kupis proizvod a da je 100% čist.

  • Dante

    25. oktobar 2025 | 15:17

    Zabraniti mlekarama da uvoze palminovo ulje,nije za njihovu delatnost i tačka.

  • Raso

    25. oktobar 2025 | 15:00

    Veliki je problem Inspektori dobiju svoju sumu novca i ne idu u Pekare.U Novom Sadu je uzas u Pekarama i taj Sir nema nikakvog ukusa uzas kako varaju narod.

  • 😉

    25. oktobar 2025 | 14:56

    Zato ja i ne ulazim u pekaru,em nezdravo,em svašta stavljaju,em preskupo,i plus na sve to imaš 200 kg.

  • Darija

    25. oktobar 2025 | 13:47

    To znamo odavno, palmino ulje i sojin sir, koji su pet puta jeftiniji a prodaju nam kao da su proizvodi od suncokretovog ulja i pravog sira. Trgovcima zarada a nama kiselina u želucu.

    • 25. oktobar 2025 | 15:00

      VA

      @Darija

      Svi nas pređu,kako ko ume !

    • 25. oktobar 2025 | 15:39

      Marija

      @Darija

      To što se sada koristi je zdravije od pravog sira jer ne sadrži holrsterol kao sir i svinjska mast koji su bili sastav bureka.

  • E pa..

    25. oktobar 2025 | 13:22

    sve ÿiptari...znate vi to!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA