Mašinovođa napravio dva propusta: Nastavlja se suđenje za nesreću koja je uzela 8 života u Međurovu

Traže se krivci za tragičan bilans nesreće gde je osmoro ljudi poginulo, a dvadesetak povređeno

Komentari

 • Дејан Младеновић

  На крају ће возач аутобуса бити ослобођен

  • Djole

   @Дејан Младеновић

   Nije kriv mašinovodja , nije kriv ni vozač autobusa već su krivi putnici. Iz kog veka je diploma veštaka ? Zašto ćuti železnica i ne objasni princip rada ovih vozova ( brzina ... ). Zašto veštak ne kaže da vozač autobusa nije sačekao još par putnika koji su trćali da stignu autobus. Da ih je saćekao voz bi odavno prošao. Sramota je za pravosudje da ima ovakve pristrasne itd veštake. Dok se vozač autobusa baškario letos na bazenu ( sam je stavio sliku na facebook ) mašinovodja se leči na psihijatriji. JEDNOM REČENICOM SVE FARSA I SRAMOTA.

 • Limun

  Koje su ovo izmisljene profesije,cuj vestak.Sad se on bavi nekom matematikom

  • Ludilo

   @Limun

   Čuj, izmišljene profesije. Jadna Srbija sa ljudima koji se čude profesiji veštak. A sve sami "intelektualci". Izgleda da ovaj narod zna samo za lekara, pekara i mesara. Ovo je tako žalosno, ne mogu se načuditi.

 • Giks

  Koj bre masinovodja o čemu pričate. Pa autobus je morao da se zaustavi na pruznom prelazu po ZAKONU. Pa sta ce biti sa brzim prugama kada vozovi budu išli po 150 km na sat. Zar će voz da koci na pruznim prelazima. Daleko nam lepa kuca. Ovde strani neki sud treba da dodje da sudi.

 • Dasa

  Presporo sudjenje...ovde sve tako nekako ide!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima