Italija bruji o silovanju doktorke: Mišićavi drvoseča držao je zatočenu u bolnici i satima zlostavljao (FOTO) (VIDEO)

Italijanski zvaničnici založili su se za povećanje broja policijskih patrola u toj zemlji i nove, strože zakone posle niza silovanja širom Italije

  • 0

Pedesetjednogodišnju doktorku silovao je 26-godišnji muškarac kod koje je došao da bi mu bila ukazana pomoć u ranim jutranjim satima na Siciliji.

Septembar je crn mesec za Italiju: Pozivaju na veći broj policajaca zbog sve češćih silovanja, a među nasilnicima su i karabinjeri!

Doktorka je prebačena u drugu bolnicu dok je još bila u stanju šoka nakon što je napadnuta u 2:30 časova ujutru u gradu Trekastanji kod Katanje.

Jedan čovek čuo je kako doktorka vrišti i doziva policiju, koja je nakon njegovog poziva uhapsila silovatelja na licu mesta, preneli su lokalni mediji.

Veruje se da je zlostavljanje trajalo nekoliko sati, i da je nasilnik razbio telefon koji se nalazio u operacionoj sali i dugme za hitne slučajeve kojim se poziva policija, piše list "La Sicilija".

Njegov šef i vlasnik lokalnog bara rekao je da je nasilnik pio, ali da se nije ponašao asocijlano. Gradonačelnik Trekastanji izjavio je da su socijalne službe u prošlosti obavezale muškarca da se podvgne psihijatrijskom tretmanu.

- Čovek koji je odgovoran za ovu uvredljivu i nečovečnu radnju uhapšen je i nadam se da će dobiti odgovarajuću kaznu. Jasno je da ne možemo da kompromitujemo određene stvari - rekla je ministarka zdravlja Beatirs Lorencin.

Prema prvoj rekonstrukciji događaja, doktorka je silovana nekoliko puta u razmaku od 2-3 sata.

Italijnski list "Korijera dela sera" piše da je nasilnik Alfio Kardilo drvoseča, i da su pregledom njegovog profila na Fejsbuku zaključili da voli bodibilding. Takođe, i da je narcis koji svakodnevno objavljuje fotografije svog tela sa naglaskom na mišićima.

NIZ SILOVANJA U ITALIJI

Italijanski zvaničnici založili su se za povećanje broja policijskih patrola u toj zemlji i nove, strože zakone posle niza silovanja širom Italije.

Pošto se saznalo za dva nova slučaja silovanja, gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi rekla je da je ovo "crni septembar za Italiju".

Prema navodima, jedna Nemica pre dve noći silovana, opljačkana i ostavljena vezana u poznatom rimskom parku Vila Borgeze.

Tim napadima prethodio je slučaj u Firenci, gde su dve američke studentkinje optužile dva policajca, pripadnika italijanskih karabinjera, da su ih silovali u policijskim kolima pošto su im prethodno u noćnom klubu ponudili prevoz.

Krajem avgusta poljska turistkinja je silovana, a njen partner brutalno pretučen na plaži u gradu Riminiju, na obali Jadranskog mora.

Pogledajte video:

(L.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA