Američki političar briznuo u plač: Ide u zatvor jer je slao maloletnici eksplicitne fotke, uništena mu karijera i brak sa Hilarinom pomoćnicom (FOTO) (VIDEO)

Navika praktikovanja "sekstinga" uništila je njegovu karijeru u Kongresu, kandidaturu za gradonačelnika, kao i njegov brak

  • 2

Bivši član američkog Kongresa Entoni Viner osuđen je juče povodom optužbe za seksualno uznemiravanje 15-godišnje devojčice.

POLITIČAR U SEKS-SKANDALU: Slao prljave poruke crnki dok je u krevetu ležao sa sinom! (FOTO)

Viner je osuđen na 21 meseci zatvora nakon što se prethodno izjasnio kao kriv povodom optužbe da je slao neprikladnan materijal maloletnici. Viner je rukama je sakrio lice i briznuo u plač nakon što mu je pročitana presuda.

Tužilaštvo je saopštilo da je on prekršio zakon time što je stupio u nezakonit odnos sa 15-godišnjakinjom putem Skajpa i Snepčeta.

Navika praktikovanja "sekstinga" uništila je njegovu karijeru u Kongresu, kandidaturu za gradonačelnika, kao i njegov brak sa Humom Abedin, bivšom saradnicom Hilari Klinton.

MUSLIMANKA IZ SENKE KOJA VLADA AMERIKOM: Optužuju je da mrzi SAD, radi prljave poslove za Klintonove (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug / AP

Ta priča postala je problem pri završetku izborne trke u SAD 2016, kada je tadašnji direktor Federalnog istražnog biroa Džejms Komi citirali mejlove koji su pronađeni u laptopu koji je koristio Viner kako bi opravdao ponovo pokretanje istrage o privatnom kompjuterskom serveru Hilari Klinton.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA