≫ 

Odbila je da vakciniše svog sina i završila u zatvoru zbog toga! (VIDEO)

Majka je prekršila zakon jer nije ispoštovala dogovor sa bivšim suprugom postignut novembra 2016. godine da će njihov sin biti vakcinisan

  • 4

Rebeka Bredou iz Mičigena osuđena je na sedam dana zatvora jer je odbila da sprovede sudsku presudu o vakcinaciji sina, javlja BBC.

Doktor Đurić na Fejsbuku pogodio u centar: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu, već samo onu koju želite da zadržite!

Njen bivši suprug je na osnovu sudske presude dobio privremeno starateljstvo nad njihovim devetogodišnjim detetom da bi mogao da ga vakciniše.

Foto: WXYZ

Na osnovu zakona koji su na snazi u Mičigenu, roditeljima je dozvoljeno da preskoče ili odlože vakcinaciju deteta, u skladu sa njihovim uverenjima.

Bredou je, međutim, prekršila zakon jer nije ispoštovala dogovor sa bivšim suprugom postignut novembra 2016. godine da će njihov sin biti vakcinisan.

Foto: WXYZ

Ona i njen bivši suprug su, po rodenju deteta, odlucili da žive odvojeno nakon što su dobili sina, kada su doneli privremenu odluku o odlaganju vakcinacije.

Otac, međutim, želi da njihov sin primi vakcinu.

Foto: WXYZ

Pogledajte snimke:

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kum

    5. oktobar 2017 | 23:57

    Zivim u UK, nisam vakcinisao decu. Sin sada 16 godina i cerka 14. Zbog cega ? Duga prica. Nikade nisu bili kod lekara....

  • Doca

    6. oktobar 2017 | 11:38

    Postoji jedno selo u Negotinu.Tamo živi jedna baba koja ima travku za sve bolesti.Tu je spas.Sretno Vam bilo.Ja imam hiperteziju i reumatoidni artritis.Lečim se terapijom prepisanom od strane lekara i zaista se osećam potpuno zdravim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA