• 3

Košmar nad košmarima: Živeo godinu dana u kući sa leševima majke i brata blizanca! Jedno telo bilo u fazi raspadanja, drugo "mumificirano"

Policija je tela pronašla u septembru 2016. godine

  • 3

Muškarac iz Minesote živeo je godinu dana u kući u kojoj su bila tela njegove preminule majke i njegovog preminulog brata blizanca, javlja AP. Kako kaže, nije mogao da skupi snage da prijavi njihove smrti.

Ne valja držati fotografije pokojnika u kući: Mogu da donesu nesreću, evo kad smete da ih gledate (FOTO)

- Bio sam istraumiran. A šta biste vi uradili? - izjavio je Robert Džejms Kefler.

Iz policije navode da je 60-godišnji Kefler optužen za narušavanje mesta smrti zato što je pomerao telo svoje majke, kao i da su njih dvoje preminuli od prirodne smrti 2015. godine.

Kefler je nekoliko meseci nakon toga pisao članovima svoje porodice da su njegova majka i njegov brat bolesni, zbog čega ne mogu da se jave na telefon i ne mogu da primaju posete.

Policija je tela pronašla u septembru 2016. godine. Kefler je za AP izjavio da je njegova 94-godišnja majka umrla u avgustu 2015. godine, a njegov brat nekoliko meseci pre toga.

Iz suda navode da je telo njegove majke bilo u fazi raspadanja, ali da je bratovo telo bilo "mumificirano".

- Ljudi misle da nisam normalan. Ali normalan sam, voleo sam ih - kaže Kefler.

Iz policije ističu i da novac nije podizan sa računa njegove majke i brata za to vreme.

- Gledao sam svoju majku kako umire… Uvek je govorila da želi da umre kod kuće, nije imala nikakve planove za sahranu - navodi Kefler.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nele

    ajde sta ce coveknkriza radi se to i ovde da pokrpi zivotne troskove i tako svi se dovijamo da prezivimo zbog toga se ne moze suditi drugima pre svega mi smo i ono kako nas tretiraju borimo se za opstanak i sebe u vrste

  • Belasica

    Bože sačuvaj, svašta se događa na ovom svetu. Strašno.

  • Soki

    Gde ih samo nalaze , ovakve?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima