≫ 

Nestala žena pronađena nakon 42 godine! Otišla kod doktora, izgubio joj se svaki trag (FOTO)

Flora Stevens pati od demencije, pa policiji nije mogla ispričati gde je živela svih ovih godina

  • 0

Flora Stevens (78) nestala je pre 42 godine u Njujorku i od tada niko nije čuo za nju. Ove nedelje pronašli su je u jednoj ustanovi za starije i nemoćne, potvrdile su vlasti.

Snežane nema već 45 dana: Krenula da proveri ko joj seče šumu i nestala bez traga!

Suprug ju je u avgustu 1975. odvezao na pregled u bolnicu nedaleko od Njujorka. Kada se vratio da je pokupi, nije je više bilo.

Iako nije tačno poznato zbog čega je uopšte išla kod lekara, pretpostavlja se da je patila od amnezije ili nečeg sličnog, a da toga njen suprug uopšte nije bio svestan, piše "Daily Mail".

Florin suprug nikada nije saznao što joj se dogodilo. Umro je 1985. godine. Flora nije nikad službeno proglašena mrtvom, a policija je s vremena na vreme pregledavala bazu nestalih osoba u nadi da će je pronaći.

Prema medicinskom kartonu, Flora je boravila u domovima za nemoćne u Njujorku pre nego što je smeštena u dom u Lovelu.

Policija je prvi trag koji je doveo do Flore dobila u septembru, zahvaljući kolegi u njujorškoj policiji koji je radio na davno zaboravljenim slučajevima. Tokom dalje istrage, otkrili su da neko koristi Florin socijalni broj.

Tako su došli do Flore Haris, koja je u domu bila od 2011. Utvrđeno je da je reč o nestaloj ženi, ali da pati od demencije. Zbog svog stanja nije mogla policiji ispričati više detalja o svom prethodnom životu, ali je uspela prepoznati svoju fotografiju iz mladosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA