• 1

Jezivi detalji o zverstvima serijskog ubice: Japanac žrtve sekao i bacao u đubre, a nešto je i sačuvao u zamrzivaču (FOTO)

Policija je u njegovoj kući pronašla 240 delova kostiju

  • 1

Japanac Takaširo Širaiši (27) uhapšen je pošto je policija u njegovoj kući u predgrađu Tokija pronašla ostatke devet ljudskih tela, piše Gardijan.

Masakr motornom testerom u Tokiju: Monstrum odrubljivao glave, sekao delove tela ljudima i čuvao ih u kutijama

Širaiši je priznao da je u protekla dva meseca ubio devet ljudi koje je kontaktirao preko Tvitera. Ubio je osam devojaka i jednog muškarca - četiri žrtve su bile tinejdžerke, četiri su imale oko 20 godina, a jedna osoba je bila u “kasnim 20-im”.

U svojoj kući je potom tela sekao i delove bacao u đubre, a preko njih je bacao mačji izmet kako bi prikrio dokaze.

Širaiši je policajcima rekao da je delove tela čuvao zato što se plašio da će ga uhvatiti ukoliko pokuša da ih se otarasi. Policija je u njegovoj kući pronašla 240 delova kostiju, kao i ljudske glave i udove u zamrzivačima i kutijama za alat.

Osim toga, Gardijan navodi da je policija uhvatila ubicu koristeći iste metode kao on - Tviter. Do njega su došli prateći nestanak jedne 23-godišnje devojke.  Njen brat je istraživao njen nestanak, a u saradnji sa policijom jedna devojka je Širaišija zvala na sastanak na železničku stanicu. Policija je bila tu i pratila ga do njegove kuće.

Kada ga je policija pitala gde je devojka koja je nestala rekao je u zamrzivaču i pokazao na njega, prenose japanski mediji.

Ubica je nakon hapšenja policiji ispričao da je žrtve kontaktirao preko Tvitera, nalazio se sa njima i ubijao ih istog dana. Prema njegovim rečima, prva žrtva mu je bila jedna devojka, a potom je ubio i njenog dečka koji se raspitivao o njenom nestanku.

Foto: Profimedia/ Newscom

Iz policije navode da je ubica delovao sam, a da njegovi motivi nisu poznati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima