≫ 

Ministar odbrane Velike Britanije podneo ostavku: Pre 15 godina stavio ruku na koleno novinarke (FOTO)

Prihvatam činjenicu da sam u prošlosti pao ispod visokog standarda zahtevanog od Oružanih snaga, koje imam čast da predstavljam

  • 2

Britanski ministar odbrane Majkl Felon podneo je ostavku i pismom o tome obavestio premijerku Terezu Mej.

Britanci hoće da G7 protera Putina iz Sirije, Rusi žestoko odgovaraju: Nebitni ste, nema vas na mapi

On je u pismu objasnio da ostavku podnosi jer njegovo prethodno ponašanje nije bilo u skladu sa visokim standardima koje pozicija ministra odbrane propisuje.

- Brojne optužbe pojavile su se protiv poslanika Britanskog parlamenta, a u prethodnih nekoliko dana i u vezi s mojim pređašnjim ponašanjem.

Mnoge od tih optužbi bile su lažne, ali prihvatam činjenicu da sam u prošlosti pao ispod visokog standarda zahtevanog od Oružanih snaga, koje imam čast da predstavljam - napisao je Felon u pismu koje je objavio Kabinet britanske premijerke, prenosi Rojters.

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, u medijima su se pojavili navodi da je Felon pre 15 godina seksualno uznemiravao novinarku Džuliju Hartli-Bruer, stavivši joj ruku na koleno.

Foto: Tanjug/AP

Ona se oglasila tim povodom i istakla da tom prilikom “niko nije bio uznemiren ili potresen“.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    2. novembar 2017 | 03:15

    Da i kod nas dozivimo, da neki ministar podnese ostavku bilo bi ravno radjanju dinosaurusa u inkubatoru. Ma i to radjanje desice se, nauka je cudo ali ostavka nikada.

  • Ccc

    2. novembar 2017 | 06:52

    Bravo .Covek je kulturan.Trebalo bi ga ostaviti na funkciji zato sto je priznao.Ovi nasi faraoni kad zasednu u fotelje misle da su bogom dani pa kad izgube fotelju ili osete klizav reren pod nogama oni hajd udri po Srbinu. Daleko su nasi drzavnici od nivoa ovog coveka koji je podneo ostavku jos jednom svaka mu cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA