≫ 

Princ Hari je glumicu verio Dajaninim dijamantima: Bolne reči o majci koje nema kada mu najviše nedostaje (FOTO) (VIDEO)

Hari je istakao da je Megan odmah pristala da se uda za njega, a ona je dodala da je čak kleknuo na jedno koleno kada ju je zaprosio

  • 2

Britanski princ Hari i njegova izabranica američka glumica Megan Markl juče su objavili svoju veridbu. Nakon toga se pojavili u bašti Kesington palate, gde su pozirali fotoreporterima i razgovarali sa novinarima. Sinoć je ceo svet imao priliku da vidi prvi njihov zajednički intervju. Mladi par je govorio o svojoj vezi, prosidbi, upoznavanju porodica i naravno o Harijevoj majci, pokojnoj princezi Dajani.

Prve vereničke fotografije princa Harija i Megan Markl: Glumica sa osmehom pokazivala verenički prsten (FOTO) (VIDEO)

Mladi princ je rekao bi njegova majka princeza Dajana i njegova verenica bile "najbolje prijateljice", da je Dajana danas živa.

Hari je istakao da je Megan odmah pristala da se uda za njega, a ona je dodala da je čak kleknuo na jedno koleno kada ju je zaprosio.

To se dogodilo tokom jedne mirne večeri koju su proveli kod kuće, par nedelja pre ove zvanične objave.

- Činjenica da sam se zaljubio u Megan tako neverovatno brzo bila mi je potvrda da su se sve zvezde poređale, sve je bilo savršeno. Ova lepa žena... je ušla u moj život, ja sam ušao sam u njen život - rekao je Hari u telvizijskom intervjuu, preneo je Rojters.

Na pitanje kako bi se njegova majka slagala sa njegovom verenicom, Hari je odmah odgovorio.

- Mislim da bi bila presrećna i uzbuđena zbog mene. Verujem da bi one bile najbolje prijateljice - rekao je on.

Foto: Tanjug / AP

Istakao je da su ovo baš oni dani kada mu majka najviše nedostaje i kada bi želeo da sa njom može da podeli srećne vesti, prenosi Dejli Mejl.

- Ali znate sa ovim prstenom, ona kao da je uz nas sa svim ovim što se dešava. Siguran sam da skače od sreće gde god da je sada - rekao je on.

Verenički prsten Megan Markl se sastoji od tri dijamanta. Jedan kamen potiče iz Bocvane, zemlje koja je princu Hariju veoma draga, dok su druga dva dijamanta pripadala princezi Dajani.

Hari je drago kamenje stavio na žuto zlato, koje je njegova majka najviše volela.

Foto: Tanjug/AP

Megan je rekla da je zaista posebno što na svom prstenu ima Dajanin nakit i istakla je da je prsten savršen.

- Pošto ne mogu da upoznam Harijevu majku, meni je veoma važno da znam da je ona na ovaj način sa nama. Kroz njoj bliske ljude mogu da saznam neke stvari o njoj i da je upoznam kroz te ljude, a naravno i kroz njega - rekla je ona.

Pogledajte prvi interjvu mladog para:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA