≫ 

CEO TOK IZRAELSKO-PALESTINSKOG SUKOBA OD 1861. GODINE DO DANAS: Sve što treba da znate na jednom mestu (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Donald Tramp, kontroverzni predsednik Sjedinjenih Država, otvorio je vrata pakla kada je naložio da se ambasada njegove zemlje u Izraelu iz Tel Aviva prebaci u Jerusalim. Ali, priča o ovome počinje još davne 1861. godine, barem što se moderne istorije tiče. Na pitanje ko je kriv, moraćete sami da nađete odgovor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika MANEŠTANI
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • M.K.

    13. decembar 2017 | 10:53

    Jerusalim ima znacaj za celi Hriscanski svet , i Sveti Sava je gradio Manastir u njemu kao što je Hilandar za pravoslavlje vatikan za katolike to je izrael za jevreje nemogu ni oni da kazu da je meka i medina njihovo kad nije .

  • MANEŠTANI

    12. decembar 2017 | 21:18

    Morali bi mi pitati Jevreje za recept, sami protiv sviju su se održali i postoje. I mi smo sami protiv sviju, ali eto amputirali su nas. Ali ovi oko nas nisu problem da su sami, ali imaju NATO na svojoj strani i sada hrle u članstvo jer znaju da su bez njih ništa. Mi imamo sami sebe i svoju neslogu, a najbolje vojskovođe smo dali na tacni Hagu da im sudi po svom diktatu. Nitko se ne trudi ni da im pomogne već ih se odričemo u ime članstva u EU, koji nas je bombardovao zajedno sa Američkom bandom. Ljudi ko će nas poštovati ovake? Jevreje poštuju jer pored svih patnji koje su prošli kroz historiju ostali su svoji ponosni prkosni i borbeni i složni. Naučimo od njih kako se poštuje vlastiti narod pa će nas i drugi poštovati.

  • Yakov

    12. decembar 2017 | 19:07

    Izrael ima istorijsko pravo na grad, ali ako gledate tako svi su kroz istoriju ubijali Jevreje, a oni su uvek izlazili slozniji , i jaci.Istorijski, Jevreji su mnogo pre Palestinaca bili u Hanuka teritoriji.Jevreji drze do sebe, i to im moram skinuti kapu.Zbijeni su u uske redove, usuduci cu se reci Jevreji su patrioticniji narod od Rusa.Jevreji su organizovani, zbijeni i spremni u svakom trenu da brane otadzbinu.Posle Holokausta, spominjati bilo kakvo gostoprimstvo je bezukusno, pogotovo sto su se vratili na svoje ognjiste.Rusi, i Nemci su uz Spance najvise proterivali Jevreje u Evropi u 20.veku. Crna mrlja za Ruse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA